4,3
Taksi Şoförü hakkında görüşlerin ?
24 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Filmde De Niro nun kızla ilk buluşmasında onu bir porno filme götürüp, "buraya çiftler de geliyor, ben bunun normal olduğunu sanmıştım" dediği sahneye çok gülmüştüm :) Yahu ilk buluşmada da yuh demezlermi adama... Robert De Niro nun gençlik halini görmek ve o zamanki performansını seyretmek isteyenlere tavsiye ederim.. "Neydin ne oldun be Robert" dedirtiyor insana..
3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çekildiği zamana göre iyi bir film olabilir ama şimdiki zamana göre sıkıcı ve vasat birfilm olduğunu söyleyebilirim,de nironun oyunculuğunun hatırına 10/5
21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben hic begenmedim. american film, unlu ve yetenekli bir oyuncu. bnm gozumdeki tek ozelligi bu. film boyunca sIKIl dur. bu konularin islendigi cok daha iyi filmler var. bu ne yaa..1 puan verdim ben.unlu isimler oldugu icin un yapmis gereksiz otesi bi film.
17 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Yok kültmüş şuymuş buymuş hani böyle ne idüğü belirsiz, üstüne yanlışlıkla boya dökülmüş bir resim olur da ona bakıp burada ressam şu konuyu işlemiş bunu anlatmış şu sanati kullanmis diye sacmalarlar ya işte aynı onun filme dökülmüş hali. Hayatimda daha kötü bir film daha izlemedim. Yaşım 35.
12 Şubat 2025 tarihinde eklendi
FİMİN BAŞI İYİYDİ VE BENİ ÇOK ETKİLEMİŞTİ. FAKAT SONU ÇOK ANLAMSIZ VE SAÇMA OLMUŞ. TRAVİS CİNAYETLER İŞLEDİKTEN SONRA NEDEN CEZA YEMEDİ VE HEMEN SALINDI? BUNU BİLEN YA DA FİKRİ OLAN VAR MI? SONUNDAN DOLAYI EN DÜŞÜK PUANI VERİYORUM MAALESEF. TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI... spoiler:
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film için sıkıcı dedim doğruda dedim ama yalnızlığı o kadar güzel işlemişki filmi bir süre yalnız kaldıktan sonra çok iyi anlıyorsunuz. bütün allahın yalnızlarına gitsin bu film :)
23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ben beğenemedim ya... oyunculuk her şey güzel de konu basit be
5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
filmin konusu çok güzel,robert de nironun oyunculuğu iyi ama filmde başka hiçbirşey yok,bu film bence bir başyapıt olamaz,benim için sıradan bir film diyebilirim puanım;3
12 Ekim 2011 tarihinde eklendi
4 puan aldi diye bizde gittik aldik seyrettik..vasat 0.5 verdik
31 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sırf yorum yapmak için üye oldum son zamanlarda izledigim en kötü filmdi ZAMAN KAYBI küt filmlerden oldugu için insanlar eleştirmekten çekiniyor ama film kötü