4,3
Taksi Şoförü hakkında görüşlerin ?
26 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Toplumdan kendine yer edinmeye çalışan,istediklerini elde edemeyince topluma düşman olan ve kendince dünyayı değiştirme yoluna giden yalnız adam rolünde De Niro muhteşem bir oyun çıkarmış, ama bence film eleştirmenlerin ve elit görünme sevdalısı sinemaseverlerin iddia ettiği kadar iyi değil.
5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Anladığım kadarıyla film sadece zamanına göre çok iyiydi herhalde. Bana göre Taxi Driver izleyiciye hiçbir şey veremeyen, tekdüze ve sıkıcı bir film. Herkes buraya yorum yazarken, film bir klasik olduğu için olumsuz eleştiri yapmaktan ve sinema cahili konumuna düşmekten çekiniyor bence. Açık sözlü olup düşüncenizi söyleyin. Bana göre Taxi Driver çok kötü bir yapımdı.
4 Aralık 2004 tarihinde eklendi
oyuncular,müzikler hatta belkide konuda iyiydi ama film beni sarmadı...
21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hayatte nasıl kült olduğunu anlayamadığım filmlerden bi tanesi.Film hakkında yorumları okuyunca kendime acaba aynı filmi mi izledik sorusu sorma gereği hissettim.İnsanlar neye göre değerlendirme yapıyorlar?Hele hele filmin sonundaki çatışma sahneleri çok kötü.
14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu filme basyapıt diyenleri anlayamıyorum.yinede herkesin fikrine saygı duymak lazım.cok kopuk cok donuk isteneni veremeyen bi film bence.konu güzel ama etkileyicilik ve atmosfer yok.4/10
11 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Boşuna zaman kaybı, robert de Niro oynuyor diye abartılı puanlar verilmiş. Tamamen saçmalıklar silsilesi.
25 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
filmi büyük umutlarla izleyip sonunda film bittiğinde yarıldım resmem ben hala devam etmesını beklerken staring ler yazmaya basladı ne zaman ne oldu ne bitti anlamadım bence kımse bosa zaman harcayıp bu filmmi seyretmesin Robert te bu filmde öyle ağım şahım bir actorluk yapmamıs