Taksi Şoförü
4,2

Ramazan Yiğit
Ramazan Yiğit

6 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Film verilmek istenen duyguyu dibine kadar seyirciye veriyor sizde başrol gibi kendinizi bazen yalnız bazen aşık bazen nefret dolu bazen mutlu hissedebiliyorsunuz ve bazen de topluma karışma iyi bir şeyler yapmak isteme dürtüsüne sahip olabiliyorsunuz bu yüzden fevkalede.
Ahmet C
Ahmet C

28 Mart 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmlerden biridir sizlerede şiddetle öneriyorum. Gerçekten tam bir başyapıt. Oyunculuklar şahane bayılıyorum bu filme yaa
Onur D
Onur D

13 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok iyi bir başlangıç yapan bir film karakterlerin uyumu harika, başlangıçta bu süre 4 saat olsa gider derken bir anda filmde bir boşluk yaşanıyor izleme zevkim kaçıyor ve ilerletmek zorunda kalıyorum. Bence film 35 dakika ilk 25 ve son 10 gerisi bosluktan ibaret... başyapıt diyenler varsa ve başyapıt görmek istiyorlarsa BABA ve FIGHT CLUB izlemeliler. Çok iyi bir film izleyicisiyim diyebilirim ilk 25 ve son 10 dk dışında boş, iyi seyirler...
aryastark
aryastark

8 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Film sürekli aksiyon arayan izleyicilere göre değil fakat psikolojik filmlerden hoşlanıyorsanız mesela son dönemlerde çıkan joker filmi gibi bu filmi de beğenirsiniz.Oyunculuğa söylenecek laf yok hatta DE NİRO rol için 2 ay taksicilik yapmış ve aksanı üzerine çalışmış.Bence joker filmine ilham veren filmlerden biri diğer biri ise THE KİNG OF COMEDY. PHİLLİPS'in SCORSESE hayranlığı vardı anlaşılan.Genel olarak baktığımızda sevenine mükemmel bir film.
Simge Grandson
Simge Grandson

5 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
sindirilmesi zor bir film. beklentinizi karşılamaması onun altında kaldığından dolayı değil , zihninizdekilere göre oldukça orijinal olmasıyla alakalı. bu film özgün bir şey , izleyin derim
Mustafa Kemal S.
Mustafa Kemal S.

19 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Yalnızlığı anlatan tiradı ve sevdiği kadını erotik sinemaya götürecek kadar yoğun olan toplum dışılığı işleyen bir film
Mertttcanlacin
Mertttcanlacin

31 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sırf yorum yapmak için üye oldum son zamanlarda izledigim en kötü filmdi ZAMAN KAYBI küt filmlerden oldugu için insanlar eleştirmekten çekiniyor ama film kötü
Mustafa Şardağ
Mustafa Şardağ

25 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Taksi şoförünün, girdiği silahlı çatışmada ağır şekilde yaralanmasının hemen ardından öldüğünü düşünmüştüm... Hayatta kalıp hoşlandığı kadınla yeniden karşılaştığı sahne bana göre biraz kurgu hatası olmuş...