2,8
Ayna Ayna hakkında görüşlerin ?

7 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Filmin derinliği veya mesajı yok. Beni bir türlü içine çekemedi. Neredeyse boğacaktı. Konu ve diyaloglar çok dağınık,
13 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Belmin Söylemez'in bu filmini İKSV de izleme fırsatı buldum. Film daha çok video art çalışması gibi olmasına rağmen meselesini net bir şekilde ele alan bir filmdi. Oyunculukları ve mekan tasarımlarını beğendim.
20 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Harika bir film. Yönetmen son derece olgun, bilgili, seven ve net. Elbette bu filme yansıyor. Film kadar yönetmende bir mücevher gibi parıldıyor. Filminde yönetmeninde yolu açık olsun - ki çok açık olduğu belli.
20 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi. İstanbul Film Festivalinde izleme fırsatı buldum. Basit bir hikayeyi acı pornografisine çevirmeden güçlü ve etkileyici çelişkilerle inandırıcı şekilde işleyen bir dramatik yapıya sahip bir filmdi. Yönetmen Belmin Söylemez gerçekten çok başarılı bir çalışmaya imza atmış. Kadın meselesine odağını kaybetmeden kamerasını çeviriyor. Festivaldeki duruşu diğer yönetmenlere kesinlikle örnek olmalı. Gördük ki başarılı bir sinemacı olmanın koşullarından biri zarif, asil ve özgüvenli olmak. İstanbul Film Festivalinde aldığı ödülü sonuna kadar haketti diyebilirim.