Alternative Arts
20 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Birkaç diziyle meşhur olunca film çekme sevdası nedir? Tanınır olunca yılların sanatçılarının da kafasını karıştırıp filminize ortak etmişsiniz. Nejat İşler'in ve Erkan Can'ın bu filmde oynamasına gerçekten çok şaşırdım . Senaryo basit, bol küfürlü,sonu basindan belli vasat ve zaman kaybı bir film olmuş.
Aylardır adam akıllı film çıkmadığından sinemaya gitmiyordum en son gittiğim film laal singh Chaddha idi aslında bu filmede gitmek aklımın ucundan bile geçmiyordu bkm'nin yeni filmi hazineye gidecektim ancak gittiğim sinemada gün içinde seans kalmadıģı için bende boşuna gelmiş olmayayım deyip en yakın seanstaki Tamirhane filmine bilet aldım filmden o kadar beklentim yoktu ki filmi çok olmasada beğendim film gerçekten hiç ilerlemeyen sadece küfür dolu berbat bir ilk yarıyla başlıyor ben yinede 2. Yarıda kalmaya karar verdim ve evet ilk yarıdan daha iyiydi yer yer gülsemde film yine çok iyi değil yer yer klişe kopuk olay bir olay örgüsüne sahip yinede sonundaki o etkileyici bitirişi hatrına 6 veririm tavsiye ediyormuyum sorusuna hayır diyorum bence daha iyi filmlere gidebilirsiniz yinede izlenebilir ortalama bir türk komedi filmi.
farklı bir deneme olmuş. beğendim. klasik bakışlarla eleştirmekten ziyade yeniliğe açık olmak gerektiği kanaatindeyim. silah sahnesindeki efektler hariç çok beğendim
Oyunculuk kötü değil fakat bu kadroyla daha iyi bir film ortaya çıkarılabilirdi. Senaryo güzel bağlansa da komedi ve aksiyon kısmının eksik kaldığını düşünüyorum.
Filmin bu denli beğenilmemesini anlamış değilim. Ben hikayesini de anlatım dilini de beğendim. Küfürlü olduğundan yakınmış insanlar ancak erdemli yaşama hakları elinden talihsizce alınan insanların iyi niyetiyle yapmak istedikleri şeyden kimse bahsetmemiş. İyilik ile kötülüğün savaştığı bir sahnede çirkinliklerin olması muhtemeldir. Oyun içinde oyun olduğu gayet iyi anlatılmış. Hikayedeki çatışma ekrana oldukça kıvamında aktarılmış. Oyuncu kadrosu da muhteşem. Üzüldük, güldük, düşündük... Daha ne olsun?
Kötü yorumları anlayamadım. Kadro süper oyunculuklar süper, tamam cok değişik bi konusu yok ama kötü film değil. Boz cok eglendik, müthiş bir trajikomedi olmuş, hele sonlari efsane.
Bu kadar kötü yorum yapan akılsızı burada görmek gerçekten üzdü. Film gayet başarılı başta tahmin edilebilir gibi gelse de finalde şaşıracağınıza eminim özellikle son sahneyi tekrar tekrar izlemenizi tavsiye ederim. Bu kötü yorum yapanların muhtemelen sonunu anlamayacak kadar düşük zeka seviyesine sahip veya sonuna kadar izlememiş tipler olduğunu tahmin ediyorum. Bülent Şakrak'ı senaryodan dolayı tebrik ediyorum. Farklı ve güzel bir konu çıkarmış.
Bu siteye bakıp film izliyordum fakat bu oyunculuğa bu yorumları yapanların fillm anlayışını merak ettim doğruu senaryo normal düzeyde izlediğim izlediğim en iyi trajekomedilerden birisi yazık kafanıza gerçekten oyunculuklar harika siz gidin uçan adamları izleyin iyi bir çocuk olursanız birgün sizde uçabilirsiniz arada deneyinde belki nufusunuz azalır
Kolay kolay eleştiri yapan biri olmamama rağmen gerçekten bu “film!” Hakkında bir şeyler yazmamak imkansızdı benim için. Oyuncu kadrosu, Özellikle Nejat İşler için izlemek istemiştim fakat film 1 saatinden sonra çok da olmayan kalitesinin bile kat kat altına düşüp vasat halini almış. Böyle bir senaryoyu yazarken oturup hiç mi düşünülmemiş, çekilirken hiç mi “biz ne yapıyoruz?” Denmemiş anlayamadım. Özetle uzak durun bu filmden.…
Klasik bir senaryodan sürprizler çıkartmışlar, çok çok değil ama iyi bir film, tiner çekmekten hepsinin kafası iyi olmuş, o bakış açısıyla yapılmış, oyunculuklar sırıtmıyor, boş eleştri yapanlara aldırmayın