Sil Baştan Kaynanam, ailecek izlenmese de, yetişkin izleyiciler için keyifli bir seçenek olabilir. Filmin esprileri yerinde ve sıkılmadan izleyebilirsiniz.
Sil Baştan Kaynanam", güldürü unsurları ve eğlenceli karakterleriyle izleyicileri kendine çekiyor. Film, komedi türü sevenlerin hoşuna gidecek bir yapım.
İlk basta bazı ön yargilrim var dı filme karsı ama her sey olmasada çoğu istedigim gibi bir filmle karsilastirdi beni sonsuzuz teşekkürler film yapımcılarina ve oyunculara
Sil Baştan Kaynanam", sadece güldürmekle kalmayıp izleyicilere düşündürücü bir hikaye sunuyor. Filmdeki karakterler gerçek hayattan alınmış gibi, izleyicinin kendilerine bağlanmasını sağlıyor. Bu yönüyle de film oldukça başarılı.
Sil Baştan Kaynanam", son zamanların en komik filmlerinden biri! Film, seyirciyi öyle bir güldürüyor ki, kahkahalarınızın durması bir hayli zaman alıyor. Filmin senaryosu akıcı ve bir o kadar da zekice yazılmış. Oyuncuların performansları ise gerçekten takdire şayan.
Filmin senaryosu, zekice yazılmış ve izleyicilerin dikkatini hiçbir zaman kaybetmiyor. Müzik seçimleri, filmin atmosferini tamamlayan mükemmel bir dokunuş.
Kaliteli mükemmel bir film olmus arkadaslarla izledik çok bbegendik gerçekten kayda değer bir film olmus o yuzden bu filmi çıkaranlalra sonsuz tesekurrler
Gerçekten kaliteli ve mükemmel bir film olmus arkadaşlar olarak çok memnun kaldık çok iyi bir film kaliteli bir film olmus ne zamandir aradigim filmler arasinda