Lousiva Cinty
1 değerlendirme
4 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Turk yapımı aile filmlerini oldum olası sevmisimdir birde ustune komedi eklenince hersey dahada güzellesiyor.Aileniz ile rahat rahat izleyebilirsiniz. Tavsiye ediyorum. Birlikte eş dost gulumseyip seyredeceginizi dusunuyorum.
Filme arkadaşım ile gittim gayet güzeldi bi kere daha olsa bidaha izlerim herkesin gitmesinide isterim , alın mısırınızı kolanızı cipsinizi keyifle izleyin bide keşke pahalı olmasa sinemalar iyi izlemeler :)
Ailemle beraber gidip zevkle izledik, güldük, eğlendik. Oyuncu kadrosu çok çok iyi. Algı Eke'ye Galip Derviş dizisinden hayranlığım vardı zaten. Senaryo alışılmışın dışında bir senaryo farklı bir hikaye.
Harika bir film çok beğendim oyuncular çok iy herkes işini hakkıyla yapmış son zamanlarda izlediğim en iy filmler arasında olabilir gerçekten herkese tavsiye ederim mükemmel bir film
Ailecek izlenicek güzle bir film ,oyuncu kadroları için çoğu kişi flaş TV demiş ama bence gayet güzeldi oyunculukları ,izlenicek bir film tavsiye ederim
Bu filmi defalarca izledim her izlediğimde başka bir keyifle izliyorum. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Geçen hafta da ailecek izledik çok eğlendik baya iyi keyif aldık tek başına izlemeninde farklı bir duygusu var.
Bu filmi izleyince canım memelektim geliyor aklıma sıvasim canım memleketim şimdi de filmlere ev sahipliği yapıyor bu çok güzel bir şey filmde bu arada güzel olmuş teşekkürler