Bu film beklentilerimi karşıladı harika bir film olmuş bu filmi tekrardan izlemeyi ve tekrardan çok gülmeyi istiyorum hafta sonu yine izleyecegim emeği geçenlere teşekkür ederim
Sivas'ın şimdi de bir çok filme ev sahipliği yapıyor canım sıvasim sil baştan kaynanam adında güzel bir komedi filmi çekilmis burada film çok harika olmuş
Bu film, hayatın gerçekleri hakkında konuşurken aynı zamanda izleyicileri güldürüyor. Akıllıca yazılmış senaryo ve mükemmel oyunculuklar, bir arada harika bir film deneyimi sunuyor."
Bu film, aile dinamiklerini komik bir şekilde ele alıyor ve izleyicilere keyifli bir seyir deneyimi sunuyor. Senaryo, karakterlerin derinlikleri ve oyuncuların performansları, bir arada harika bir uyum içinde."
benzersiz bir şekilde aile değerlerine odaklanan bir komedi. Akıllıca yazılmış senaryo, karakterlerin sıcaklığı ve mükemmel oyunculuklarla dolu, gerçekten unutulmaz bir film."