Sil Baştan Kaynanam
    2,2
    Sil Baştan Kaynanam hakkında görüşlerin ?

Codigig245
    Codigig245

10 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
    Kaliteli ve güzel bir filmdi biz çok beğendik ilk başta biraz izlmemek konusunda kararsızlık yaşasakda güzel bir deneyim oldu
    Koray Kemik
    Koray Kemik

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Bu film beklentilerimi karşıladı harika bir film olmuş bu filmi tekrardan izlemeyi ve tekrardan çok gülmeyi istiyorum hafta sonu yine izleyecegim emeği geçenlere teşekkür ederim
    Efe koksa
    Efe koksa

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Ne zamandır izleyebilecegim bir komedi filmi arıyordum bunu bı deneyim dedim nasıl iyi mi diye beğendim genel deneyimim iyinin üstü
    Sedef kutlu
    Sedef kutlu

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Kaliteli ve mükemmel bir komedi filmi olmuş ne zamandır aradığım komedi filmiydi arkadaşımla bu filme gittik çok iyi bulduk
    Muazzez
    Muazzez

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Sivas'ın şimdi de bir çok filme ev sahipliği yapıyor canım sıvasim sil baştan kaynanam adında güzel bir komedi filmi çekilmis burada film çok harika olmuş
    Bekir
    Bekir

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Bu film, kaliteli bir komedi filmi arayan herkes için harika bir seçim. Kesinlikle tavsiye ederim güzel buldum ben
    Nazlı
    Nazlı

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Senaryo akıllıca yazılmış ve oyuncular harika bir iş çıkarmış. Kesinlikle izlemeye değer bir film."çok beğendim gayet iyidi bana gore
    Kerim.1123
    Kerim.1123

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Eğlenceli ve enerjik bir film. Herkesin seveceği bir şeyler var içinde!" Film yapımcısı ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
    Çiğdem
    Çiğdem

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Bu film, aile ilişkileri ve hayatın gerçekleri hakkında samimi ve eğlenceli bir şekilde konuşuyor. Oyunculuklar harika, senaryo akıllıca yazılmış."
    Mustafa
    Mustafa

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Harika bir komedi filmi! Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Senaryo ve oyunculuklar, bir arada izleyicilere eğlenceli bir aile komedisi sunuyor."
    Nisaalbayaak
    Nisaalbayaak

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Bu film, hayatın gerçekleri hakkında konuşurken aynı zamanda izleyicileri güldürüyor. Akıllıca yazılmış senaryo ve mükemmel oyunculuklar, bir arada harika bir film deneyimi sunuyor."
    Esra
    Esra

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Bu film, aile dinamiklerini komik bir şekilde ele alıyor ve izleyicilere keyifli bir seyir deneyimi sunuyor. Senaryo, karakterlerin derinlikleri ve oyuncuların performansları, bir arada harika bir uyum içinde."
    Adem
    Adem

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    benzersiz bir şekilde aile değerlerine odaklanan bir komedi. Akıllıca yazılmış senaryo, karakterlerin sıcaklığı ve mükemmel oyunculuklarla dolu, gerçekten unutulmaz bir film."
    Narin
    Narin

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Sil baştan Kaynanam", güzel bir zaman geçirmek isteyenler için harika bir seçim. Eğlenceli sahneleriyle sizi güldürmeye devam ediyor.
    Aylin
    Aylin

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Filmdeki müzikler, filmin havasını tamamlıyor. Müzikler, sahnelerle uyumlu bir şekilde seyircilere keyifli anlar yaşatıyor.