2,2
Sil Baştan Kaynanam hakkında görüşlerin ?

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
ailecek izlenebilecek çok güzel bir komedi filmi olmuş. güzel memleketimde çekilmesi gurur verici. ömer kurtun şivesi sivasın özetidir :)
12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Mukemmel bir filmdi bence her şeyiyle çok iyiydi tesekkurler her sey icin gerek kadro gerekse komedi bakimdindan iyi
9 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film çekimleri sırasında sivasta bulundum 2000 kadrosuyla ilgimi çekti aynı zamanda konusu gereği tam iztedigim bir filme benziyor şuan konuşmak için erken ama bütün beklentimi karşılayacak gibi
Semih

9 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ne zamandır izlemek için böyle bir film arıyordum ama bulamıyordum bi türlü bulsamda beklentimi karşılamıyordu sil baştan kaynanam benim tam istedigim film olacak özellikle kadrosu çok hoşuma gitti basarılı oyuncular var şuan heycanla bekliyorum izlemek için
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Komedi sevenler için "Sil Baştan Kaynanam" kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Eğlenceli ve keyifli bir deneyim. Çok iyi ya gercekten
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Senaryo çok başarılıydı ve film boyunca beni güldürmeyi başardı. Kesinlikle tavsiye ederim.kiz arkadasimla cok begendik
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Filmin müzikleri, filmin atmosferini tamamlayan başarılı bir seçim. Müzikler, sahnelerin daha da etkileyici ve unutulmaz olmasını sağlıyor.
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Filmin, klişelerden uzak duran bir senaryosu var. Bu da filmi sıradan komedi filmlerinden ayırıyor ve izleyicilerin ilgisini çekiyor.
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
İlk basta bazı ön yargilrim var dı filme karsı ama her sey olmasada çoğu istedigim gibi bir filmle karsilastirdi beni sonsuzuz teşekkürler film yapımcılarina ve oyunculara
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu başarılı ve karakterler arasındaki diyaloglar oldukça eğlenceli. Oyuncuların performansı da oldukça başarılı.

Film, hayatın gerçeklerini mizahi bir dille ele alıyor ve izleyicilere keyifli bir zaman geçirme imkanı sunuyor.
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Gerçekten kaliteli ve mükemmel bir film olmus arkadaşlar olarak çok memnun kaldık çok iyi bir film kaliteli bir film olmus ne zamandir aradigim filmler arasinda
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Filmin finali, tüm kahkahalarımızla beraber, gerçekten tatmin ediciydi. Bu filmi izlemenizi kesinlikle öneriyorum.
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Sivasta çekilen bir film tam anadolun bagrından kopmuş kaliteli kadrodan oluşan bizleri çok eğlendirecek bir filme benziyor ben bu filmi çok merak ediyorum özellikle komedi filmlerinin hastası bir insan olduğumdan şuan izlemek için can atıyorum
28 Mart 2023 tarihinde eklendi
Filmdeki göndermeler ve espri tarzı tam benim zevkime uygun. Bu film beni koltuğa yapıştırdı ve hiç sıkılmadan izledim. Kesinlikle izlenmesi gereken bir komedi filmi.
29 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Kültürer çesitliklerimizi ve oyunu kadrosu ile hüzel bir filme benziyor çıktığında yüzümüzü güldüren bir film olması dileği ile