Ahmetincika
1 değerlendirme
22 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Film, Türk ordusuna ihtişam kazandıracak sahneler ile süslenebilir film de istenen hava daha fazla teçhizat ve araçlar ile süslenebilirdi. Oyuncuların performansları Kerem beyin dışında fena değildi, Ama senaryo kurgu berbat. İzlemeseydim daha iyidi. Diyebilirsiniz.
senaryo daha iyi olabilirdi. ya aslında çok önemli tarihi bir olay vasat bir senaryo ile biraz değerini kaybetmiş. onun dışında oyunculuklar ve aksiyon iyi.ama senaryonun vasatlığı nedeniyle duyguyu tam alamıyorsunuz. güzel bir senaryo ile çok daha mükemmel bir filim çıkabilirmiş ortaya.ben musul büyükelçiliği olayının arka planını bilmiyordum açıkcası. filim ile birlikte arka planda yaşanılanları öğrenmiş olduk. tarihi değere sahip bir filim senaryoya rağmen mutlaka izleyin derim
Kerem alışık her zaman olduğu gibi rolünün hakkını verEmemiş, mimik yok ses tonu yok, sadece İsmail Hacıoğlu var diye yine de izlenir diyebilirim ama inkansız sahneler, abartı sahneler var, Malkoçoğlu Polat Alemdar gibi, ama yine de dediğim gibi İsmail var diye yine izlenir
Bir istihbarat teşkilatı bu kadar kötü anlatılamaz stratejik hata dolu, gerçek olay ama gerçekçilik algısı içler acısı. Birileri sadece birilerine yakın diye casta alınıp yardımcı erkek oyuncu rolünü alırsa ve bu kişi ne yazık ki oyunculuk yapamıyorsa bir de üzerine senaryoda ve yönetimde boşluklar varsa alın size muhteşem bir gerçek hikayenin berbat edilişi!..
Ortalama bir film. Bizi etkileyen , biraz da acıtan; gerçek olaylardan uyarlama bir konusu var. Bazı kaçış sahneleri kolay olmuş. Kerem Alışık role hiç uymamış konuşmaları yapamamış. Ben yine de merakla izledim.
Film MİT'in pek başarılı operasyonuna gölge düşüren, adeta hakaretvari, tamamen kız çocuğu ve bayrak duygusalı üzerinden üretilmiş bir film. Ulan Kerem Alışık 'tan başka MİT başkanı mı yok? Adam yeşilçam şivesiyle konuşuyor hala. Oyunculuklar çok amatör kavga sahneleri çok kötü. Sanatın hizmet ettiği amaçlardan hiçbirisini taşımıyor.
Özel harekatı bu kadar pasif gösterip film yapınca vatan haini gibi görünüyorsunuz maalesef. Berbat bir film keşke izlemeseydim. Yaziklar olsun bunu yazana da oynayana da izin verenede izleyip begenenede.
Senaryo kötü olsa da çekimler ve oyunculuk iyiydi. Gerçek olaylardan uyarlanıp uyarlanmadığı muamma çünkü açıklanan gelişmelerle filmdeki olaylar uyuşmuyor. Ortalamanın üstünde.
imkansız sahnelerle dolu bi film olmuş malesef çok abartı sahneler var ya o nasıl oluyo der gibi ben beğenemedim malesef ama vurdu kırdı seviyosanız sizin tercihiniz