3,1
49 hakkında görüşlerin ?
24 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Muhteşem. Hatta öyle iyi ki devletimiz keşke destek verse bu film herkes tarafından izlenebilse. İnsanın topragina , bayrağına , milletine, devletine inancını , özgüvenini arttıran bir film. Filmi başından sonuna kadar merakla , dua ile izleyeceksiniz. Gereksiz dialoglar , bakismalar hiçbiri yok. Filmin sonunda ise bir damla gözyaşı ile ayrılabilirsiniz. İyi seyirler.
7 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Senaryo kötü olsa da çekimler ve oyunculuk iyiydi. Gerçek olaylardan uyarlanıp uyarlanmadığı muamma çünkü açıklanan gelişmelerle filmdeki olaylar uyuşmuyor. Ortalamanın üstünde.
25 Şubat 2023 tarihinde eklendi
imkansız sahnelerle dolu bi film olmuş malesef çok abartı sahneler var ya o nasıl oluyo der gibi ben beğenemedim malesef ama vurdu kırdı seviyosanız sizin tercihiniz
22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sadece sinema eleştirisi yapabileceğiniz, geçmişten günümüze, hatta henüz vizyona girmeyen sinema sohbetleri yapabileceğiniz, sinema dışındaki konulara kapalı, birçok elit arkadaşa sahip olan 7 yaşında bir sinema whatsapp gurubumuz var. Guruptaki yöneticilerimizin yazılanları çizilenleri pür dikkat takip etmesi, olası bir spoiler veya daha kötü kırıcı küfür içerikli paylaşımların önüne geçmektedir. Huzurla sinema konuşabileceğiniz sinema whatsapp gurubumuza tüm sinema severler davetlidir. +905399118202
3 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Film tam bir hayal kırıklığı. Tam sağ gösterip sol vuran cinsten. O coğrafyayı kimin bu hale getirdiğini 7 yaşındaki çocuklar bile ifade edebiliyorken, bir kez dahi ima edilememiş. Belkide korkulmuş. Ama başka bir çok siyasi mesaj subliminal olarak işlenmiş. Benim için zaman kaybı oldu.
20 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Ortalama bir film. Bizi etkileyen , biraz da acıtan; gerçek olaylardan uyarlama bir konusu var. Bazı kaçış sahneleri kolay olmuş. Kerem Alışık role hiç uymamış konuşmaları yapamamış. Ben yine de merakla izledim.
29 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Bir istihbarat teşkilatı bu kadar kötü anlatılamaz stratejik hata dolu, gerçek olay ama gerçekçilik algısı içler acısı. Birileri sadece birilerine yakın diye casta alınıp yardımcı erkek oyuncu rolünü alırsa ve bu kişi ne yazık ki oyunculuk yapamıyorsa bir de üzerine senaryoda ve yönetimde boşluklar varsa alın size muhteşem bir gerçek hikayenin berbat edilişi!..
23 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Son derece sürükleyici, aksiyon sahneleri oldukça başarılı harika bir film olmuş. Oyunculuklar da oldukça bsşarılı. Aksiyon, kurgu ve senaryo anlamında Hollywood filmlerinden çok daha başarılı olmuş.
24 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Yıl olmuş 2024 aksiyon film yapıpımız rezalet boşu boşuna gözlerinizi yormayın çünkü rezalet battal gazi izleyin daha iyi:)
27 Mart 2023 tarihinde eklendi
İsmail Hacıoğlu'nun olduğu hiçbir yapımın kötü olmak ihtimali yok zaten... Soluksuz izlediğim bir film oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederim
2 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
 çok komik . Eski Rambo flimleri gibi.. hayalinde yapalimayacak işler.. bu kadar basit mi .. gerçekle alakası yok
2 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Gerçek hayat hikayesi be çok iyi işlenmiş nu jac yerde hata olsada aksiyon ve gerçek olması izlemeye değer Sunema .
25 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film kesinlikle çok güzeldi. izlerken hiç sıkılmadım merak duygusu hep vardı ve oyunculuklar çok iyiydi.
29 Ocak 2023 tarihinde eklendi
İzlerken hem türklük damarınız kabaracak hem de çok duygulanacaksınız. İyi ki gittim dediğim nadir filmlerden kadro ve oyunculuk inanılmaz güzel.asla pişman olmazsınız mutlaka izleyin 5 yıldızı sonuna kadar hakediyor.
24 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Çekimler harika. Verilen duygu çok güzel Elinize emeğinize sağlık.film full aksiyon sahneleri ile dolu. Vatan ve millet sevgisi ile doluyor insan.