Tay
    Tay hakkında görüşlerin ?

bobby mercer
    bobby mercer

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
    Çocuğumla çok keyif alarak izledik.Bizce çok eğlenceli ve öğretici bir yapım olmuş.Emeği geçen herkesin eline sağlık.Herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.
    Esmira Akkaya
    Esmira Akkaya

2 Ekim 2022 tarihinde eklendi
    Okadat sıkıcıydıki hiç kimse salonda izlemedi bile şuan sneöadan yazıyorum bu çocuk filmimi yaniii ????? Kesinlikle gitmeyin ayrıca +7 olmalıydı
    Ömer Çetin
    Ömer Çetin

Şuan sinemadan yazıyorum 6 yaşında oğlum Gayet keyifle izledi çok sevdi
    Elestirenler marvel filmi bekliyor zannediyordum.birde tay peygamber deve abdulmuttalib ve taya çuval geçiriliyor falan diye sacma bi eleştiri denk geldi hiç alakasj yok
    Gariban
    Gariban

2 Ekim 2022 tarihinde eklendi
    Bu kadar berbat bir film izlememiştim. 7 yaşındaki çocuğum baba çıkalım sıkıldım dedi. TRT çocuk çizgi filmlerini sevdiğimiz için bir şans vermiştik ama boşuna vakit kaybettik.
    Sıkıcı olmasının dışında karakterlerin Arapça isimleri, filmin eğlendirme amaçlı değil de dini eğitim amaçlı yapılmış olması gibi diğer saçmalıklarından bahsetmiyorum bile. Kuran kursu gibi çizgi film yapmaya çalışmışlar. Boşuna gitmeyin…
    Abdi Arman
    Abdi Arman

30 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Şuan salondan yazıyorum.. o kadar sıkıcı ki anlatamam.. hiçbir mesajı yok.. film olarak kopuk kopuk diyologlar.. Trt'nin bu işi rant olarak gördüğü çok belli.. kimse gitmesin lütfen
    yigit kır
    yigit kır

30 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    İslami oğluna kızına güzel anlatacak ,gösterecek güzel bir örnek diye gider insan. Yarım saat at kovalıyor yakalamaya çalışıyorlar 5 yaşında çocuk bile sıkıldı kalktı salonda geziyor. İlk defa bir filmin yarım saati kala çıktık. 30 sene önce aslan kral yapan ecnebi hala sizin kat be kat üstünüzde. Diyaloglar bomboş ve kötü , grafikler kötü hadi onu geçtim. Bumu anlatma şekliniz? Hepimiz mücadele verirken bumu mücadelemiz ozverimiz? Gayret emek çaba gayret bunu? Müslüman ne zaman harika bir iş yapacak? Ne zaman ayakta alkislayacaz gözlerimiz dolacak gurur duyacağız şimdi değilse ne zaman? Yemin ediyorum sizin imkanlarınız bende onda bütün salonu ağlatır ayakta alkislatirdim. Yazıklar olsun oğlumu götürdüğümüz için çok utandık.
    osman kuscu
    osman kuscu

25 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Çocukların dikkatini çekebilecek bi film değil salonda ki tüm çocuklar filmi izlemek yerine kendilerince oyun oynamakla meşguldüler bizde dahil bitsinde çıkalım modundaydik tavsiye etmiyorum
    Abdullah Emre ÖRNEK
    Abdullah Emre ÖRNEK

25 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Çocuklarınız için muhteşem bir film herkese tavsiye ederim. Kesinlikle gelişme çağındaki tüm çocuklarınıza izletin.
    aysegul gunduz baser (Kirsehirdebirogretmen)
    aysegul gunduz baser (Kirsehirdebirogretmen)

24 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    3 yaşında ki ve 6 yaşındaki kizimla izledim. Emeklerinize saglik.harika bir çizgi film ailecek bayildik