İzlerken ben nerdeyim niye ,neden geldim diye hayatı sorgulatan, hemen şimdi , dur birazdan diyerek korkmayi beklerken , altina sıçma seviyesinde güldüren , güldürürken düşündüren ender filmlerden. Yemin ediyorum, bilete verdiginiz parayi çiğneyerek yerseniz emin olun daha hora geçer. flash tv nin bokunu yiyeyim. Oradaki oyuncularin heykelini dikseler daşşagina beton yetmez. Kim sıçtı bilmiyorum ama tüm ekip beraber sıvamışlar. Bunlar hep dıjjj güçlerin oyunu 😀😀
Sinema sektörüne az da olsa saygınız varsa bu filme gitmenizi istemem. Bakın film yapmış olmak için yapabilirsiniz fakat en azından başrole koyduğunuz 2 kişide gram oyunculuk olsun. Sözlerini kağıttan okuyan ilk okul çocuğundan farksız bi kadın başrolde… seyirciye hiç ama hiç saygınız yok yazıklar olsun..
Tam bir zaman kaybı inanın bana sevgili dostlarım paranıza yazık. Filmde ne birtane korku sahnesi neden kalbimizi hızlandıracak bir sahne var berbat ötesi emeğe saygı duymuyorum çünkü oyuncular yoldan geçerken selam verilmiş ve alınmış gibi
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi oyunculuk 0 beni koysalar daha iyi oynardım günümüz şartlarında ki teknoloji ile gerçekten çok amatör bir film olmuş paranıza yazık
Türk sinemasında artık böyle yapımlara yer verilmemeli. Flash TV oyunculuğu, kötü senaryo, telefondan yapılma korkutma efektleri ve berbat çekim açıları.. Eğer sinemaya bir iş çıkartıyorsanız belli bir seviyede kaliteli bir iş yapmanız gerekmekte, ancak bu filmde kaliteden eser olmadığı gibi izleyen için sadece bir zaman kaybı. Türk sinemasında hala böyle işlerin gösterime girmesi beni üzüyor. Bari oyuncular az buçuk eğitim almış olsaydı, kısacası para ve zaman kaybından öteye geçemeyen bir film olmuş, tabi film denirse.
!!!!!! rezalet bir film asla izlemeyin !!!!!!! Biz izlediğimize pişman olduk İffıdkfkfkfoffffıdffkfkfkfkffkfkdkdrkffkkfkddfkdkfkffkdıdkddkdkddkdkdd iğrenç
BERBAT!! Bak o kadar diyorum arkadaşlar berbat, hiç mi vizyona almadan incelemiyorlar, ben çıksam daha iyi oynarım, ses görüntü felaket emeğe saygı duyan ben bu filme sıfır tolerans verilir. Verilen paralara harcanan zamana yazık.
Şuan sinemadayız tavsiyedir izlemeyin. 4 arkadaş toplanıp daha iyisini telefonla çekersiniz. Biz 6 arkadaş para verdik diye mecbur izliyoruz bu daha korkunç.
Kaza geçiren çocuk rolünü çok iyi oynamamış mı harika dedim instagramdan araştırdım. engelli bir birey olduğunu görünce daha çok takdir ettim. film genel hatları ile izlenebilir