Dünyanın en kötü korku filmi olabilir 23 yaşında hep korku filmlerine giden biri olarak soyleyebilirim ki oyunculuk 0/10 senaryo da berbat kısacası dünyanın en berbat filmi salonda 8 kisiydik herkes gülüyordu
Olumsuz eleştirilere rağmen merak ettik ve gittik. Şu an vizyondaki gidilebilecek nadir güzel filmlerden alabora aşka girmektense iyi ki bu filme girmişiz
Kaza geçiren çocuk rolünü çok iyi oynamamış mı harika dedim instagramdan araştırdım. engelli bir birey olduğunu görünce daha çok takdir ettim. film genel hatları ile izlenebilir
Türk sinemasında artık böyle yapımlara yer verilmemeli. Flash TV oyunculuğu, kötü senaryo, telefondan yapılma korkutma efektleri ve berbat çekim açıları.. Eğer sinemaya bir iş çıkartıyorsanız belli bir seviyede kaliteli bir iş yapmanız gerekmekte, ancak bu filmde kaliteden eser olmadığı gibi izleyen için sadece bir zaman kaybı. Türk sinemasında hala böyle işlerin gösterime girmesi beni üzüyor. Bari oyuncular az buçuk eğitim almış olsaydı, kısacası para ve zaman kaybından öteye geçemeyen bir film olmuş, tabi film denirse.
Eleştirirken teknik ekibe saygısızlık etmek istemem lakin bu film 0.5 puanı dahi haketmiyor, Başarısız Oyunculuklar , çok kötü çekimler , inanılmaz ses hataları , çok uzun ve boş sahneler ve daha bir sürü şey… Bence ekip olarak bu filmi nasıl yayınlamaya karar verdiler ben en çok bunu merak ediyorum.Emeklerine saygım var fakat sinema bilet fiyatlarının bile arşa çıktığı bu dönemde kesinlikle bu filmi tavsiye etmiyorum…