Murat Gögebakan: Kalbim Yarali
    4,1
    Murat Gögebakan: Kalbim Yarali hakkında görüşlerin ?

oguz ates
    oguz ates

11 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Oyuncular harika ama adamı karayıp durmuşunuz sevgim yok oldu sanki karısının dediğine göre yalan yazılmış
    Malik YILDIRIM
    Malik YILDIRIM

1 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Murat Göğebakan ile Adana Baraj lisesinde beraber okudum film ile alakası yok, tek kelime ile fiyasko 🤔
    Talha Ö.
    Talha Ö.

23 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
    burak sevinç rolün hakkını fazlasıyla vermiş hayatının tamamını anlatırken hadi işledik geçelim bu kısmı denilerek senarist kağıda dökmüş sanırım film olarak değerlendirirsem film 2 puan burak sevinç 1 murat göğebakan 1 toplam 4 puan
    Orhan Alptekin
    Orhan Alptekin

9 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Murat Göğebakan filmi değilde. Bülent Göğebakan filmi gibi olmuş O daha ön planda. Bayağı kötülemiş babasını
    Mert H
    Mert H

22 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
    Başrol oyunculuğu gerçekten çok iyi fakat hikayeleştirme açısından zayıf kalmış. Hikaye kopuktu, çok hızlı atlanan olduğu yerler olduğu gibi üstünde gereksiz durulan noktalar da vardı. Ortalama.
    Mesut Y.
    Mesut Y.

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Burak Sevinç'in oyunculuğuna edecek tek kelime yok. Muhteşem. Ama filmde geçişler çok hızlı. E iyi de babası bu duruma çok kızmıyo muydu falan gibi insanın aklını geride bırakan sahneler var. En vurucu yerleri alelale bir sakinlikle veriyor filmlerde yani olaylar çarpıcı ama sunum şekli kötüye yakın. Normalde 2 puan. Burak Sevinç için +1 puan daha.
    Karadumanesra481
    Karadumanesra481

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    şu ana kadar izlediğim yerli dram filmleri arasında kesinlikle ilk üçe girer. burak sevinç duyguyu çok güzel yansıttı çok başarılıydı. netflixe düşmesini sabırsızlıkla bekliyorum tekrar izleyeceğim.✨
    Арзу Кадирова
    Арзу Кадирова

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    İzlemeye değer çok güzel bir film olmuş hakkını vermişler. Şarkılarını Burak Sevinç çok güzel söylemiş. Boyle bir ses beklemiyordum hakkını vermiş helal olsun. Tüm ekip çok iyidi
    ESRA ÖZDEN
    ESRA ÖZDEN

10 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Hayatı tam olarak yansıtılamamış Burak Sevinç birebir canlandırmış helal olsun çok duygulandım ve ağladım ayırdığınız para ve zamana değer bir film tavsiye ederim
    Furkndas
    Furkndas

7 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Kimse yaşattığını yasamadan ölmez..
    günümüz ilişkilerine ders niteliğinde bir film olmuş.
    Eyvallah.!!!
    Serhat Can
    Serhat Can

1 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Daha güzel olabilirdi ama yapamamışlar adamı kötü göstermişler .hayatı daha güzel günler olmuştur inişli çıkışlı ama flim olarak İzlemeye değermi bana göre değmez.
    Muratcan Gülsün
    Muratcan Gülsün

28 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Müthiş bir film çok duygu yüklü. Tavsiye ederim. Oyunculuklar zirve. Hikaye zaten çok iyi kaleme alınmış. Teşekkürler.
    Karabulut_yozgat
    Karabulut_yozgat

26 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    İzlemeye değer, akıcı, duygusal bir filim. Oyuncular güzel oynamış.harcadığınız Para ve zamana değer, tavsiye ederim
    İlhan kuru
    İlhan kuru

21 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    hayatını tam yansıtamamış olsada on numara film ve süper oyunculuk....biraz sinema ortamında şarkılarına ağırlık verilseydi daha iyi olcaktı
    mustafakıyak
    mustafakıyak

16 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    oyunculuk film akıcılığı herşeyiyle kusursuz bir film olmuş elinize emeğinize sağlık özellikle burak sevinç harika oynamış tebrik ediyorum kendisini kesinlikle tavsiye ederim.