İllegal Hayatlar hakkında görüşlerin ?
13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sinemadan şimdi çıktım, karnıma ağrılar girdi gülmekten. Herhalde gülmeye ihtiyacım vardı, filmin ilk yarısında sizi alıştırıyor; ikinci yarıda bomba üstüne bomba. Trajikomik siyasetin durumu, mahsun ve ekibinin muhteşem absürt esprileri; çok çok iyi olmuş. Uzun süredir sinemada izleyip en çok güldüğüm film oldu. Tebrikler tüm ekibe.
16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
salonun full dolduğu ender filmlerden biriydi siyaset ağırlıklı bir mizah filmi olmuş gitmeye izlemeye değer biz güldük gülerken düşündük siyaset ayağı biraz daha az olabilirdi yinede emeğinize sağlık teşekkürler Mahsun Karaca...
14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Uzun süredir bu kadar gulmemiştim. Mizah anlayışı olan herkesin sıkılmadan izleyeceği harika bir film.
8 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Mahsun Karacanın kendisini severim ve açıkçası çok daha iyi bir iş beklerdim. Filmin kurgusu çok çok kötü, şakalar yer yer kendini çok tekrar ediyor, filmi kendi içinde parçalara bölmüşler ve açıkçası ne kadar iyi olmuş emin değilim. Bunun yanında filmde neden olduğu veya sonrasında ne olduğunu öğrenmediğimiz açıklanmayan olaylar var özellikle dayı ve şu online kumarcı hakkında. Hakkını yemeyelim yani filmde güzel şakalar var aynı zamanda güzel siyasi dokundurmalar da var. Tüm bunları göz önüne alırsak 'İllegal Hayatlar' burada bu kadar yüksek ve abartılı bir puanı almayı hak etmeyen yer yer güldüren ama totalde kaliteli demekte zorlanacağımız bir film olmuş. Hiç film yoksa izlenir 5/10
14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
İnsanı yormadan ve izlerken sürükleyiciliği olan bir filmdi. Tüm sahneler gerçekten düşünülerek yazılmıştı. Umarım 2.'si de çekilir.
15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Konu iyiydi güzeldi de bu kadar sıkıcı bir film izlediğimi hatırlamıyorum. İşkence gibi 2 saatti…Keşke daha akıcı şekilde işlenseymiş
16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Başrol oyuncusunun esrar çekip çekip kafa buluyor Senaryosu çok sıkıcı. 1:30 saatim resmen çöp oldu. Demek ki Instagram da reel çekmeye yada YouTube da video çekmekle film olunmuyormus.
Asla tavsiye etmiyorum.
1 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Senaryoyu Mahsun Başkan yazsaydı daha da güzel olabilirdi. Senaryoda neden-sonuç eksikleri var özellikle bizim dayı kısmında. Gerçekten güzel bir film olmuş. Uzun zamandır izlediğim en iyi Türk filmlerinden biri oldu.
13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Mükemmeldi ilk izleyenlerdenim. Mahsun Şahin ve Mehmet de gelip bizimle selamlaşması aşırı iyiydi.
Film mükemmel olmuş devamını bekliyoruz. Günümüze çok güzel eleştiri yapmışsınız dark mizah bu işte tebrikler
13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film ilk yarı bitmeden çıkmadım. Mahsun’u severim. İlk filmleri olduğu için şans verip ilk yarıya kadar izleyeyim dedim. Ama fillm çok amatörce çekilmiş. Dayanamadım çıktım.
3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Film yorumu yapmak bence beklenti ile ilgili, ben gülmeye gittim ve çok güldüm, gülmenin dışında da eleştiriye açık olunmayan bu ülkede nasıl oldu da bu filmin yayınlanmasına izin verildi anlayamadım. Hem nalına hem mıhona ağır eleştiri dolu bir film. Ses çıkarttığı için ciddi takdirimi kazandı. Umarım başı derde girmez.
29 Ocak 2024 tarihinde eklendi
İlk defa bir filmi yorumluyorum. Ve
Kesinlikle İzlenmeli.
Tek eksik yanları kumar sahneleri ve dış mekan sahneleri biraz daha fazla çekilse keşke.
13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filmin bir an önce bitmesini istedim. Beklentimi hiç karşılamadı.....................................
29 Ocak 2023 tarihinde eklendi
1 puani arkadasinla kendimiz espri cikarip guldugumuz icin verdm. Yorumlar cok guzel diye gidelim dedik rezaletti, arkadasim uyuya kaldi. Biz David lynch Abbas K. Izleyen insanlariz kirk yilin basi bi yerli komedi izleyek dedik basimiza gekene bak yarisinda ciktik burger yemeye gittik. Mujde Uzmanin guzelligi bile yetmedi yani bi daha da yorumlara guvenip gitmem. Ogrenciyim o kadar 40 lira verdim o paraya gider bi kahve icerdim. Yazik oldu.
16 Şubat 2023 tarihinde eklendi
aşırı kötü gidilmez, paranıza yazık açın youtube izleyin daha iui bundan. komik yerlerin hepsi fragmanda mevcut