Elmas Gövher
1 değerlendirme
27 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi gerçekten 1.5 saatime üzüldüm şuan. Bu kadar iyi oyuncularla bu kadar vasat film nasıl çekildi anlamış değilim. Keşke izlemeden yorumlarını okusaydım
Son yıllarda izlediğim en iyi Türk filmi. Zaman mekan, gerçek soyut üzerinden mükemmel tasvirlerle, iyi oyuncular, iyi müzik ve tabi iyi yönetmenle çok sağlam bir iş olmuş. Yorumları okudukça saç baş yoldum. Herkes burası neresi, kim bunlar, konu kopuk falan demiş. Emin olun karşınızda bir sinema şaheseri var. Herkesin emeğine sağlık.
mekan belirsiz çingenemi yörük mü kürt mü şaman mı onlarda belirsiz. Mekan ve milliyet yok filmde. Sinema için mihenk taşı bir film olmuş. Konu monu yok. Aşk var işte o kadar. Manzalar var. Değişik orijinal orijinal insanlar var. Bence filmin başı sonuda yok.. mantıksızlık mı var tabi ama oda olsun. 10 / 10
Bence çok güzel bir film oyunculuklar, görseller, konu vb herşey harikaydı ufak tefek sorunlar var evet replikler daha güçlü olabilirdi mesela ama az replikle çok şey anlatmak ta mühim emeği geçen herkese teşekkürler ben çok keyifle izledim.
Film anlayana güzel, anlamaya sivrisinek saz olmuş davul zurna az. Madde yok, zaman yok, mekan yok. Anlatılan anlamak isteyene anlaşılır olmuş gayet güzel olmuş. Anlamaya zaten sivrisinek saz olmuş davul zurna az.
Film son yıllarda yapılmış baş yapıt niteliğinde güzel ir film ama şunu söyleyeyim ki aşağıdaki yorumları görünce insanımızın sanat ve kültürden ne kadar uzaklaştığını gördüm yazık bu yeni nesile
Kültür eksikliğinden ve bu olaylara yakın olayları yaşamayan insanların eseri beğenmemelerini normal görüyorum. Bildiğin doğru her zaman doğru değildir. Ekibin eline sağlık
bu filmin yapısını , verdiğini ve özgünlüğünü bizim izleyicinin pek anlayabileceğini zaten düşünümyorum , bir alışılmışlık var ve bu film tamamen onun dışına çıkmış en iyi filmlerden , ama genelde biz sıradan aşk meşk filmelirine alıştığımız için çoğu beğenmemiş , herkese hitap etmez daha çok anlayana bir film , 8/10.
Netflix de izlediğim en kötü filmdi. Yazık oldu 1.5 saatime. Kaliteli oyuncular olduğu için izlemeye devam ettim. Bence bu güzelim oyuncularda biraz seçici olmalı. Hiç yakıştıramadım. Yazıkk👎👎👎👎