senuzulme123
6 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Uzun uzun yorum yazmaya bile değmeyecek bir film. Bu film serisinin acilen fişinin çekilmesi gerektiğine inanan bir insanım. Alt tabaka insanların bile sırıtmayacağı ayarda kendisi.
Gerçekten çok iğrenç bir film hiç boş zaman kaybetmeyin hep yek 1 ondan sonrası hepsi yalan. Boş o zaman kaybetmeyin ama hep yek biri devamlı izleyebilirsiniz Kemal Sunal filmleri gibi
Gürkan olmadan filmin hiç bir anlamı yok 4 çıktığında da aynı yorumu yapmıştım 4dün kötü oluşu yetmezmiş gibi 5 i de gürkansız çekmişler eski gürkan olmadan film tamamen berbat 6 da eski gürkanı istiyoruz gelmeyecekse de 6yı boşa çıkarmayın
Daha kötü bir filme az rastlanır ben henuz rastlamadım paranıza yazık 5. Dakikada çıkıp parayı iade etmelerini istememek için kendimi zor tuttum vakit kaybı para kaybı faydasız bir film
Bu filme gidip de güzeldi diyen insanın film veya sinema kültürü yok demeyelim yokoğlu yoktur. Filme verdiğimiz paraya yazık ! Yazıktır bu ülkenin sinema seviyesi bu kadar mı düştü ya Filmde bir argo almış başını gidiyor zaten , Konu diye bir şey yok, Testere ile kol kesen bir adam var üzerinde beyaz takım elbise 20 tane adam kesti ama üstüne bir damla kan sıçramıyor siz düşünün artık.. filmin sonunu nasıl bağladılar onu da bilmiyorum yarıyı beklemeden kaçtık, merakta etmedim açıkçası rezil ötesiiii paranıza yazık olur
Böyle bir film olmaz abartı küfürü komik yapmaya çalışmışlar ahlak yok tamamıyla rezalet aşırı berbat aklı olan gitmesin verdiğiniz paraya yazık film bittiği zaman bittiğini bile anlamıyorsun
5 güzel olmuş sabırsızlıkla bekliyorduk Marmara foruma izlemeye gittik en sonunda. Sermiyan Midyat ve ekibi Renk katmış,Mezarlık sahnesi çok fena tebrikler 👍