2,3
Çakallarla Dans 6 hakkında görüşlerin ?
20 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Filmde çok fazla gereksiz sahne ve doğal olarak birçok mantık hatası vardı. Sıkılmadan zaman geçti ancak nitelik olarak bu oyunculardan beklenenin altında kalan bir film. Kötü.
5 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
bence gayet konusu ve esprileri güzeldi ben beğendim imbdsi 7yi hakediyor diye düsünüyorum en cokta deli hikmette güldüm :D cok iyiydi
28 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Serinin önceki filmlerinden aşağıda kalmış. Yer yer güldürdü ama o kadar. Yetersiz kalmış.. 4/10...
18 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Murat Şeker'in sinema salonlarına sahip çıkmaya çalışması, neredeyse tek başına, eski yöntemlerle piyasaya karşı mücadele etmesi takdire şayan. Ancak maalesef film çok kötü. Bu seriden tabi ki sanatsal bir beklentimiz yok ama ne güldürüyor ne de eğlendiriyor. Şimdi yedinci filmini yapmışlar ona İlker ayrık bile girmemiş. Murat bey artık başka bir şeyler yapmalı.
7 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi izledim normalde 0.5 yıldız vericektim ama oyuncu kadrosundan 1 puan ekledim.Öncelikle filmde küfür olmasa hiçbir şekilde komiklik falan yok ve saçma ötesi film bunun yerine Vahşi Gece filmine gidicektim arkadaşlar ısrar etti o yüzden buna geldim.yani gelmenizi tavsiye etmiyeceğim bir film zaten 5-10 gün sonra kaçağı çıkar ve saçma yani komikte değil harbiden saçma bir film olmuş gitmeyin
10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat ... Zaman kaybı .... Ucuz bir film ... Hatta film bile yok ortada daha sinemada izlerken yazıyorum ki gitmeyin gişe yapmasın ki böyle film yapmasinlar vizyonsuz senaristler. ...
3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
sinemaya verdiğim para değilde 2 saatimin çöpe gitmesi koydu bir kere mimik oynatamadım izlemeyin vaktinize yazık olur
6 Aralık 2022 tarihinde eklendi
2 yıldız, ama sadece kadroyu sevdiğim için. Onun dışında senaryo berbat. Filmden beklentim yüksekti ancak hayal kırıklığı oldu tavsiye etmiyorum.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Pişman olmadım ama izlemesenizde olur.
Senaryo saçma, oyunculuklar iyi. Eğer Şevket Çoruh olmasa film tamamen çöp,
11 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Film harika kesinlikle tavsiye ederim
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Çakallarla dans müthiş abi spoiler:
6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Beğenmedim... Serinin diğer filmlerinde belki 1 için iyi şeyler soyleyebilirm kendimce. Ama kalanlar kötü, bu hepsinden kötü.
6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Mimik bile oynamadı,Murat şeker denilen adamın yazdığı filmlere yeter demeliyiz artık boşuna masraf
6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet
6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Murat Şeker artık film yönetmemeli böyle berbat bi film yönetmenliği olamaz buradan murat şekere soruyorum neden 6? :)