Böyle bir kadroya böyle bir senaryo olmamış. Beklentim çok yüksekti fakat bir süre sonra sıkılmaya başladım. Kötü değil ama iyi de değil. Ortanın kötüsüne yakın bir film.
türk sinemasının dünyaya açılması için güzel örnekler bu filmler konu artık farklı olsun bilim kurgu fantastik elalem avatar yapıyor biz %1ini yapamayıp sonu düğün olan yemek sofrasında biten film yapıyoruz. kim elini taşın altına koyacak.haydi bakalım.
Bügün gitme fırsatım oldu. Tek kelime olarak harika bir yapım olmuş ahmet kural ve ecem harika oynamış ve süper ikili olmuşlar.Daha başka projelerde görmek isteriz.Tavsiye ediyorum gidin bence.
çok eğlendiğimiz bir film oldu oyuncular işlerini hakkıyla yapmışlar cidden uzun zamandır eğlenerek izlediğimiz bir film oldu teşekkür ederiz emeği geçen herkese
Ilk defa bir film burdan elestiri yaziyorum. Oncelik senariste bnm ilkokula giden oglum donem odevi olarak daha guzelini yazardi. Yonetmen arkadasim anaokul musameresindeki cocuklarin rolleri daha gercekci. Bir ahmet kural ve kardes payi hayrani olarak da Ahmet Kurala elestirim ya kardesim hayatinin en kotu performansi odulunu mu almaya calisiyorsun yanit evetse alirsin. Bence herkes izlesin daha kotusu olana kadar simdilik en kotulerden biri...
Uzun süredir böyle bir Türk filmi izlememiştim hem eğlenceli hemde konulu oyuncu seçimleri karakterlere oturmuş çok eğlenceli zaman geçirdik klasik absürt komedi filmlerinden çok farklıydı senarist ve yönetmene teşekkürler emeği geçen tüm ekibe