1,8
Müjdemi İsterim hakkında görüşlerin ?
18 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Böyle bir kadroya böyle bir senaryo olmamış. Beklentim çok yüksekti fakat bir süre sonra sıkılmaya başladım. Kötü değil ama iyi de değil. Ortanın kötüsüne yakın bir film.
4 Mart 2024 tarihinde eklendi
ilk başta film izleyim dedim sonra elim istemsizlce telefona gitti ve bitene kadar arkada çaldı zaman kaybı tamemen
19 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Nadir yapımlardan birisi gerçekten emek harcanmış eğlence komedi hat safhada tek eleştirim filmin sonu daha iyi olabilirdi 
4 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Yazık hem paraya keşke 1 1 sahnede gülebilseydik Güldür Güldür Naime ve Bilal olsaydı 5 dakika filmde görünselerdi çok daha kalite olurdu
21 Kasım 2022 tarihinde eklendi
türk sinemasının dünyaya açılması için güzel örnekler bu filmler konu artık farklı olsun bilim kurgu fantastik elalem avatar yapıyor biz %1ini yapamayıp sonu düğün olan yemek sofrasında biten film yapıyoruz.
kim elini taşın altına koyacak.haydi bakalım.
20 Kasım 2022 tarihinde eklendi
bugün izledik çok güldük çok beğendik.Ahmet kural ve tüm ekibe çok teşekkürler..ikisi gelirse film içinde güzel bir müzik yapılırsa tadından yenmez..
28 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Bügün gitme fırsatım oldu. Tek kelime olarak harika bir yapım olmuş ahmet kural ve ecem harika oynamış ve süper ikili olmuşlar.Daha başka projelerde görmek isteriz.Tavsiye ediyorum gidin bence.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Filim güzeldi gülünmesi gerektiği kadardı dans figürleri de komikti mükemmel diyemem ama kötü de diyemem yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
çok eğlendiğimiz bir film oldu oyuncular işlerini hakkıyla yapmışlar cidden uzun zamandır eğlenerek izlediğimiz bir film oldu teşekkür ederiz emeği geçen herkese 
11 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Ben gayet beğendik güldümde bir daha olsa bir daha izlerim hele şarkısı beni benden alıyor muhteşem ikili olmuşlar
13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu filme olumlu yorum yapanlara inanmayın. Paranız cebinizde dursun. Böyle bir kadro ancak bu kadar kötü olabilir.
19 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film berbat ötesi,hayatınız boyunca duymadığınız kadar küfrü 130 dk da duyuyorsunuz,senaryo berbat,espiriler bayat,boşa gitti zamanım
1 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Geniş bir kitleye hitap edebilecek , güzel eğlencelik bir yapım olmuş . Klişeler de var ama , yeni şeyler de denennmiş
4 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Ilk defa bir film burdan elestiri yaziyorum. Oncelik senariste bnm ilkokula giden oglum donem odevi olarak daha guzelini yazardi. Yonetmen arkadasim anaokul musameresindeki cocuklarin rolleri daha gercekci. Bir ahmet kural ve kardes payi hayrani olarak da Ahmet Kurala elestirim ya kardesim hayatinin en kotu performansi odulunu mu almaya calisiyorsun yanit evetse alirsin. Bence herkes izlesin daha kotusu olana kadar simdilik en kotulerden biri...
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Uzun süredir böyle bir Türk filmi izlememiştim hem eğlenceli hemde konulu oyuncu seçimleri karakterlere oturmuş çok eğlenceli zaman geçirdik klasik absürt komedi filmlerinden çok farklıydı senarist ve yönetmene teşekkürler emeği geçen tüm ekibe