1,8
Müjdemi İsterim hakkında görüşlerin ?
18 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Böyle bir kadroya böyle bir senaryo olmamış. Beklentim çok yüksekti fakat bir süre sonra sıkılmaya başladım. Kötü değil ama iyi de değil. Ortanın kötüsüne yakın bir film.
4 Mart 2024 tarihinde eklendi
ilk başta film izleyim dedim sonra elim istemsizlce telefona gitti ve bitene kadar arkada çaldı zaman kaybı tamemen
3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
çok eğlendiğimiz bir film oldu oyuncular işlerini hakkıyla yapmışlar cidden uzun zamandır eğlenerek izlediğimiz bir film oldu teşekkür ederiz emeği geçen herkese 
22 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Merhabalar. Gülmek için gittiğim filmden hiç gülmeden çıktım‍♀️ 2 puanı Ahmet Kural için veriyorum. O birazcık komikti ama film aslaaa
6 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ahmet Kural başrol görünce hemen gitmek istedim. Fakat bu sefer çok kötü bir senaryo ile karşılaştım. Malesef güldüğüm sahne bile hatirlayamiyorum. Ben tavsiye etmiyorum
12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ahmet Kural ın oyunculuğunu beğendiğim için gittim ancak bir film bu kadar kötü olabilirdi .Eşime sinemaya gidelim fikrini sunduğum için suçlu hissettim kendimi.Ciddii anlamda vakit ve nakit kaybıydı .Ayrıca çocukları da evde yalnız bırakmıştık Sevgili Naime güldür güldür de çok iyiydin keşke oradaki halinle kalsaydın
Tek kelimeyle kötünün kötüsüydü
Güldüğümüz tek bir sahne hatırlamıyorum
28 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in oyunculuğunu çok beğendiğim için gittim. Ama film ancak bu kadar kötü olabilirdi.Arkadaşıma sinemaya gidelim teklifini ben sunduğum için suçlu hissettim.O kadar sıkıldık ki anlatamam.İkinci yarısını bekleyemeden çıktık gittik. Vakit kaybıydı,para kaybı artık ne olarak değerlendirirseniz değerlendirin ama gitmeyin.Sırf faydam dokunur diye yazıyorum..Üzgünüm ama kötünün kötüsüydü.
23 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Zorlama bir film olmuş gerçekten bu kadar sıkıldığım film hatırlamıyorum kadroya yakıştıramadığım bir filmdi!!
24 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film harika diyenlere şaşırdım. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı. Filmim bitmesini iple çektim sıkıntıdan. Komedi filmi diye gittik ama kurgusu zorlama olan polisiye bir film.
11 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Ben gayet beğendik güldümde bir daha olsa bir daha izlerim hele şarkısı beni benden alıyor muhteşem ikili olmuşlar
13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu filme olumlu yorum yapanlara inanmayın. Paranız cebinizde dursun. Böyle bir kadro ancak bu kadar kötü olabilir.
19 Kasım 2022 tarihinde eklendi
çok kötüydü senaryo iyi oyuncular fakat seneryo berbat tavsiye etmiyorum param çöpe gitti komedi küfür sayılıyorsa komedi değildir
21 Kasım 2022 tarihinde eklendi
HARİKA teşekkür Ahmet Kural, güzel ve eğlenceli özlemişiz ekibi en kısa zamanda tekrar filmer ve diziler bekliyoruz ‍♂️
19 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Ahmet Kural yine şaşırtmadı. Çok eğlendik, çok güldük. İyi ki sektörde ❤️ gidin izleyin arkadaşlarım, ilk günden sinemaya koştum ve müthiş enerjik çıktık
18 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Bayıldık!! Filmin gidişatını tahmin etmek zor değil ama özlediğimiz aile komedisi ve aksiyonunu fazlasıyla karşıladı. Ayrıca Ahmet Kural ve Ecem Erkek mükemmel ikili olmuşlar. Kadro harikaydı. Tabi ki filmler özeldir, herkes beğenmek zorunda değil ama ben özellikle Ahmet Kural’ı izlemeyi çok özlemişim. Sırf onun için bile gidilebilecek bir filmdi, emeğe sağlık刺