1,8
Müjdemi İsterim hakkında görüşlerin ?
13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu filme olumlu yorum yapanlara inanmayın. Paranız cebinizde dursun. Böyle bir kadro ancak bu kadar kötü olabilir.
6 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ahmet Kural başrol görünce hemen gitmek istedim. Fakat bu sefer çok kötü bir senaryo ile karşılaştım. Malesef güldüğüm sahne bile hatirlayamiyorum. Ben tavsiye etmiyorum
12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ahmet Kural ın oyunculuğunu beğendiğim için gittim ancak bir film bu kadar kötü olabilirdi .Eşime sinemaya gidelim fikrini sunduğum için suçlu hissettim kendimi.Ciddii anlamda vakit ve nakit kaybıydı .Ayrıca çocukları da evde yalnız bırakmıştık Sevgili Naime güldür güldür de çok iyiydin keşke oradaki halinle kalsaydın
Tek kelimeyle kötünün kötüsüydü
Güldüğümüz tek bir sahne hatırlamıyorum
24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Oyuncuların yine coştu oyunculuklarını ayrı tutarak eleştirimi yapmak istiyorum filmin senaryosu kurgusu işleyişi o kadar basit ki sürekli bir şeyler olacak diye bekliyorsunuz boşuna bekliyorsunuz iki saatimi ve 120 liramı heba ettim gülmek için kendimizi zorladık ama hiç fırsatımız olmadı Ahmet kurala bu filmi hiç yakıştıramadım büyük beklentilerle gitmiştim benim için hayal kırıklığıydı. Senaryo boş olduğu için oyuncuların gayretleri de boşa gitmiş ne komedi ne aksiyon ne de aşk işlenememiş.
23 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Yorumlara baktıktan sonra gitmeye karar verdim ve dün gittim. Açıkçası daha komik daha eğlenceli bekliyordum.
Çok düz olmuş film, üzgünüm güldürmedi!
4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Senaryo çok kötüydü sacmaliklar ve mantik hatalarıyla doluydu cok sıkıldım hic begenmedim dogru durust bir tane bile espri yoktu film cekmek icin cekilmis bi film ahmet kural kalitesine yakistiramadim bi eleştiri de ilker aksum a yillarin oyuncusu ama rolu cok fazla abartmis hic begenmedim
4 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Ilk defa bir film burdan elestiri yaziyorum. Oncelik senariste bnm ilkokula giden oglum donem odevi olarak daha guzelini yazardi. Yonetmen arkadasim anaokul musameresindeki cocuklarin rolleri daha gercekci. Bir ahmet kural ve kardes payi hayrani olarak da Ahmet Kurala elestirim ya kardesim hayatinin en kotu performansi odulunu mu almaya calisiyorsun yanit evetse alirsin. Bence herkes izlesin daha kotusu olana kadar simdilik en kotulerden biri...
3 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Ece Erkek cok kotu bir oyuncu.Bu role uygun degil.Boyle bir rolde oynayabilmesi icin kirk firin ekmek yemesi lazim.Filmi batirmis.Yonetmende boyle kotu bir oyunculuga izin verdigi icin cok kotu.Gormuyor mu ne kadar siritiyor bu rolde .Yapamiyor, yapmacik her hareketi.Oyuncu mu kalmadi piyasada