Müjdemi İsterim
    1,8
    Müjdemi İsterim hakkında görüşlerin ?

MUHAMMET MUSTAFA
    MUHAMMET MUSTAFA

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Ahmet Kural ın oyunculuğunu beğendiğim için gittim ancak bir film bu kadar kötü olabilirdi .Eşime sinemaya gidelim fikrini sunduğum için suçlu hissettim kendimi.Ciddii anlamda vakit ve nakit kaybıydı .Ayrıca çocukları da evde yalnız bırakmıştık Sevgili Naime güldür güldür de çok iyiydin keşke oradaki halinle kalsaydın
    Tek kelimeyle kötünün kötüsüydü
    Güldüğümüz tek bir sahne hatırlamıyorum
    Betül Harman
    Betül Harman

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Ahmet Kural zaten başarılı iyi bir aktör, Ecem Erkek'e lafım dahi yok mükemmel bir oyunculuğu var. Film çok güzeldi, aşırı güldük eğlendik. Salonun genel tepkisi de iyiydi beğenildi. Kaliteli bir komediydi.
    elif canik
    elif canik

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Filim güzeldi gülünmesi gerektiği kadardı dans figürleri de komikti 😄mükemmel diyemem ama kötü de diyemem yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
    Burak İlhan
    Burak İlhan

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Uzun süredir böyle bir Türk filmi izlememiştim hem eğlenceli hemde konulu oyuncu seçimleri karakterlere oturmuş çok eğlenceli zaman geçirdik klasik absürt komedi filmlerinden çok farklıydı senarist ve yönetmene teşekkürler emeği geçen tüm ekibe
    Muhammet Tümer
    Muhammet Tümer

6 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Ahmet Kural başrol görünce hemen gitmek istedim. Fakat bu sefer çok kötü bir senaryo ile karşılaştım. Malesef güldüğüm sahne bile hatirlayamiyorum. Ben tavsiye etmiyorum
    ahmet sahiner
    ahmet sahiner

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Senaryo çok kötüydü sacmaliklar ve mantik hatalarıyla doluydu cok sıkıldım hic begenmedim dogru durust bir tane bile espri yoktu film cekmek icin cekilmis bi film ahmet kural kalitesine yakistiramadim bi eleştiri de ilker aksum a yillarin oyuncusu ama rolu cok fazla abartmis hic begenmedim
    KADİR ÖZTÜRK
    KADİR ÖZTÜRK

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Muhteşem bir film bence Ahmet kural çok iyi bir oyuncu yaptığı diziler ve filmler çok iydi bence bu filmde iyi olucak
    Semra Kosar
    Semra Kosar

3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    çok eğlendiğimiz bir film oldu oyuncular işlerini hakkıyla yapmışlar cidden uzun zamandır eğlenerek izlediğimiz bir film oldu teşekkür ederiz emeği geçen herkese 🙏🏼
    Gökhan Y
    Gökhan Y

28 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Bügün gitme fırsatım oldu. Tek kelime olarak harika bir yapım olmuş ahmet kural ve ecem harika oynamış ve süper ikili olmuşlar.Daha başka projelerde görmek isteriz.Tavsiye ediyorum gidin bence.
    Esra Arslan
    Esra Arslan

28 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in oyunculuğunu çok beğendiğim için gittim. Ama film ancak bu kadar kötü olabilirdi.Arkadaşıma sinemaya gidelim teklifini ben sunduğum için suçlu hissettim.O kadar sıkıldık ki anlatamam.İkinci yarısını bekleyemeden çıktık gittik. Vakit kaybıydı,para kaybı artık ne olarak değerlendirirseniz değerlendirin ama gitmeyin.Sırf faydam dokunur diye yazıyorum..Üzgünüm ama kötünün kötüsüydü.
    Tuğçe Yıldız
    Tuğçe Yıldız

28 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Kesinlikle iki yetenekli oyuncu filmiydi, absürt bi komiklik olmadan birbirine konu bağlamalarını beğendim. emeklerine sağlık. Eğlenceli ..Gitmenizi tavsiye ederim, bu ikilinın devam projeleri olmalı
    Jabbar
    Jabbar

26 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Oyuncu kadrosuna yazık olmuş. Bu kadar kaliteli oyuncuyu bir araya getirip kötü film yapılmış. Güldüğüm sahne hatırlamıyorum. Kısa kısa sosyal medya videoları birleştirilmiş gibi. Filmde komedi yok, bitince ben ne izledim diye çıktım. Vakit kaybı.
    LALE YILMAZ
    LALE YILMAZ

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Oyuncuların yine coştu oyunculuklarını ayrı tutarak eleştirimi yapmak istiyorum filmin senaryosu kurgusu işleyişi o kadar basit ki sürekli bir şeyler olacak diye bekliyorsunuz boşuna bekliyorsunuz iki saatimi ve 120 liramı heba ettim gülmek için kendimizi zorladık ama hiç fırsatımız olmadı Ahmet kurala bu filmi hiç yakıştıramadım büyük beklentilerle gitmiştim benim için hayal kırıklığıydı. Senaryo boş olduğu için oyuncuların gayretleri de boşa gitmiş ne komedi ne aksiyon ne de aşk işlenememiş.
    Canan Cansev
    Canan Cansev

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Film şahaneydi. Baya güldüm, bazı yorumlarda sürekli küfür edildiği söylenmiş ama alakası yok. Ecem Erkek ve Ahmet Kural ikilisi müthiş yakışmış. Bu ikiliyi yeni projelerde yine görmek isterim ♥️
    Nimet Bilginioi
    Nimet Bilginioi

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Film harikaydı. Dolu dolu her sahnesi. Güldük eğlendik kesinlikle tavsiyemdir. Kötü yorumlara bakmayın bence sabote etmek istiyorlar