Eleştirmen
1 değerlendirme
19 Aralık 2023 tarihinde eklendi
canı sıkılıp yapacak birşey bulamayınca film endüstrisine girmeye karar veren, uyduruk ve bir o kadarda saçma sapan işler yapmaya çalışan bu tip insanlar olduğu sürece Türk sinemasının bir yere varması çok zor. Senaryo "senaryo gibi" bile değil ve yönetmenin yönetemediği de çok belli oluyordu. Görüntü yönetmeni de sanırım tatile çıkmıştı. Yayınlandığı zaman yoorum yapamadığım bu görsel şov tekrar karşıma çıkınca yorumlamayı milletime bir borç bildim. :D Ülkece hepimize geçmiş olsun.Tekrarı olmaz inşallah.
Ters senaryo ile gidilmiş psikolojide olan finali güzel biten bir korku filmiydi 2 serisi olurda senaryo acik bırakılmış ve merak uyandıracaktır 10 üzerinden 8 puanı hak ediyor.
Nokia kapaklı telefon ile çekilmiş, oyuncular çok amatör, efektler -10000, filim çekilmiş sonradan sesler eklenmiş seslendirme bile ofsayt, cine maske takmak nedir, korku filminde müzik ne alaka ve filimde hiç bir emek yok asla verdiğim 60 lira ve harcadığım saate acıyorum asla tavsiye etmiyorum Mümkünse film çekmeyin....