Hüddam'ın Soyu: Marid Cinleri
    2,1
    Hüddam'ın Soyu: Marid Cinleri hakkında görüşlerin ?

yavuzyagiz
    yavuzyagiz

28 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Emeğe saygı diyorum. Genç bir ekip, muhakkak farklılıklar olacaktır, ama hiç bir filmin yorumlardaki kadar kötü olabileceğine inanmıyorum. Saygılar.
    hülya uysal
    hülya uysal

27 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Gitmeyin gidene de mani olun. Oyunculuk iğrenç ses kalitesi iğrenç 20 dakika sonra film ara veriyor. Senaryonun iğrençliğinden hiç bahsetmiyorum.
    Ülkü Çukurca
    Ülkü Çukurca

25 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Uzun zamandır korku film izlemek istiyordum denk geldi böyle bir film denk gelmeseydi keşke izlediğim en kötü korku filmi paranızı boşunuza harcamayın.
    SEMİH ARDA TETİK
    SEMİH ARDA TETİK

27 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    İğrenç bi film sakın gitmeyin full amatörlük.Gitmeyin kesinlikle sadece kısa bi lise filmine benziyo
    Busealtinokk
    Busealtinokk

28 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Hayatimda izledigim en kotu filmdi hatta o kadar kotuydu ki film demeye bin sahit ister, kendisine saygisi olan insanlar kesinlikle izlememeli. Nisanlimla girip oz saygimizi kaybedip ciktik
    Gabze Sunman
    Gabze Sunman

28 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Filme sakın ama sakın gitmeyin gram korkunç değil oyuncular amatör ve film 1 saat hayatımda izlediğim en berbat film
    Ebubekir Araz
    Ebubekir Araz

28 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar senaryo ve oyunculuk berbat başta izlerken neyse tamam olur öyle amatörlükler bakalım devamı,hikayesi nasıl dedim ardından hikaye bu eksiklikleri giderdi gibi oldu ama hikaye çok kısa ve bilinmesine bile gerek duyulamayacak kadar berbat işlenmiş. Çok kötüydü çook
    Demirali Agtas
    Demirali Agtas

24 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Zaman kaybı bukadar kötü film izlediğimi hatırlamıyorum oyuncular çok amatör film e hiç bütçe ayrılmamış film başlıyacak diye beklerken bitti bukadar kötüsünü görmedim hem oranıza yazık hemde zamanınıza
    Batuhandemir
    Batuhandemir

28 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımda izledigim en kötü film diyemeyeceğim çünkü film değil . Aklı olan gelmez ben daha iyi cekerdim telefonla öyle diyim 40 dk sürüyor
    Sero Exe
    Sero Exe

3 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
    Hic gitmeyin derim hem zaman kaybi hemde para kaybı bosuna yani arkadaslarla gittigimize pisman olduk ama olsun korku fillimi degilde bizim icin komedi oldu.
    Ecem Yaman
    Ecem Yaman

3 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
    Alllah kahretsin resmen hırsızlık bu hem zamanımızı hem paramızı çaldılar iğrenç ötesi bir film aslaaaaaa gitmeyinnn!!!!!! Oyuncular çok kötü amatör filmi telefonla çekmişler rüyalarım daha korkutucu bi ara uyuya kalmışım!!
    Aheng Yavuz
    Aheng Yavuz

7 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımda gördüğüm ve göreceğim en saçma ve amatör film. Oyunculuk müzik konu filmin bitişi aşırı saçma ve çok amatör. Artı bi saat sürüyor tek seyans film devam edecek diye beklerken bitti. Verdiğiniz bilet parasına yazık bir yıldız bile fazla. Kessinlikle gitmeyin.