Hüsniye Şanlı
1 değerlendirme
5 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Jeyan Kader Gülşen ve Zekiye Kaçak'a teşekkürler. Filmin kıvamı tam dozunda. Bu kıvam Netflik'in gay veya eşcinsel profilini sıradan insanların aşk ilişkisine getirip masum sıradan bi aşk ilişkisine getiriyor. LGBT nin hak arayışı için sağlıklı bi materyal olduğuna inanıyorum. İnsan olarak bu pencereden bakmalıyız. Bu bedenle kendi özelinde ne ysşayacağımız bizi ilgilendirir. Film homofobik baskıyı ortadan kaldırıp insanın aşk ilişkisinde "yasak" kavramını tartıştırıyor. Heteroseksüel Kadın-Erkek ilişkisinin ortaya film müzik ve yazı aracılığı ile ortaya dökülen konularının eşcinsel ilişkidede aynı olduğunu gerçeğini, yalan, aldatma, şiddetin farklılsşmadığını anlatıyor. Bu filmin dozu sıradan heteroseksüellere bi dakika böyle bi dünya var bakın diyen bi sesleniş olmuş. Filmin içindeki gay bar da eşcinsel dünyanın diğer tarafına önemli bi gönderme yapıyor.. E bakın buraya kadar uzanıyor diye. Elinize gözünüze sağlık.