türünde çok iddialı olduğunu düşünüyorum, her sahnede derinlere işlemeyi bilmiş yönetmen, seyirciye aktarımda hiçbir aksaklık yok. ikincisini izlemek için bekliyorum..
Panturk arkadaşımızın hiçbir yorumuna katılmıyorum.Çok acımasızca eleştirmiş bu filmi.Bu filmi anlamak gerekir.pantur ise filmin tek bir karesini bile başka bir zihniyetle izlemiş yazık!
Hastalıklı bir borsacıyla(sapık bir o.ç.) , heycanını kaybetmiş güzeller güzeli dul bir kadının ateşli aşk öyküsünü bir dolu tutkulu ve fantazi sahneyle anlatıyor usta sinemacı.Filmin en büyük unsuru Kim Basingerın karşı konulmaz güzelliği ve bir dolu ateşli fantazisel sahnedeki cürratkarlığı.Bunun dışında filmde pek birşeyin olduğunu söyleyemicem. 10/5
artık kült olmuş ama mickey rourke'u bitirmiş olan film! yapımcılar bu filmden sonra rourke'a hep aynı rolleri biçmeye çalışmış ve bu büyük oyuncuyu sona doğru itmişlerdir! yine de izlemeyenler mutlaka izlesinler çünkü bu filn artık bir efsane!!
90lı yıllarda beta/vhs kasetlerin egemen olduğu dönemde az sayıdaki evde bulunan videolarda veya henüz Rtük yokken tvdede izlenen, izlenirken sanki bir ayin havası yaratan, aşkı, tutkuyu, seksi oldukca iyi derecede hissettiren, hafızanızda iyi bir yer tutan, Mickey Rourke ve Kim Basingera hayran kalıcağınız türünün en iyileriden sayılabilecek muazzam bir film...
Farklı bir çalışma. Film için aşk ve erotizmin mükemmel karışımı diyebilirim. Klasik aşk filmlerinden ve romantik komedilerden sıkılmış olanların izleyebileceği bir film. İzlerken çok fazla beklentiniz olmasın hayak kırıklığına uğrayabilirsiniz.