Aynasız Haluk
    2,7
    Aynasız Haluk hakkında görüşlerin ?

Mert H
    Mert H

12 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
    Film kötü. Gişede gerçekten kendisinden de kötü bir performans sergilemiş. Tavsiye etmem, zayıf kalmış.
    Zeynep Bayar
    Zeynep Bayar

11 Nisan 2024 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kotu filmdi diyebilirim 🤮🤮🤮 Türk polisini bukadar aptal bukadar beceriksiz bukadar görgüsüz anlatmak başka bir ülke yapsa ana avrat küfür ederiz 👎 küfürler çok kötü 👎 komedi diye bir şey yok filmde gerçekten kötünün de kötüsü 👎👎👎👎
    samet balal
    samet balal

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
    Arzu için bütün yıldızlar:)) ama flim bok gibiydi ben ettim siz etmeyin 101 dakikanıza yazık gitmeyin ve kimseyi göndermeyin .. Lütfen siz flim çekmeyin
    menemen
    menemen

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
    100 dk boyunca komedisinin başlamasını bekledim meğer küfürler ve ilkokul esprileri komedi olarak geçiyormuş..
    Ruby Moulton
    Ruby Moulton

4 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
    Biraz aklınız varsa şu filme gitmeyin filmin 20. dakikasında daha fazla dayanamayıp çıktık kendinize biraz saygınız varsa yapmayın bunu. Hayatımda izlediğim ve izleyebileceğim en kötü filmdi. İyi diyebileceğim tek bir noktası bile yok. Eh işte diyebileceğim bir noktası dahi yok. Lütfen gitmeyin paranıza yazık etmeyin açın evde Recep İvedik izleyin yemin ederim daha kaliteli zaman geçirirsiniz.
    Begum Han
    Begum Han

29 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Tolgahan sayismanin oyunculugunun on plana ciktigi bu filmde yan karakterinde katkisi buyuk. Cekimler on numara, memleketim antalyada cekilmeside ayrica gururlandirdi.keyifli vakit gecirmek isterseniz bu film tam sizlik. Ve +16 ibaresine aldanmayin ailece gidebilirsiniz.
    Cemo Dersim
    Cemo Dersim

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
    Böyle filmin amk..... Arzu süperdi:)ama bütün film berbatdi. O parayla film cekicene gidip pavyonda yeseymisin. 101 dk bosuna gitdi:)