Filmi çok beğendim zaten bu oyuncular varken beğenmemek elde değil alışılmşın dışında bir flim farklı aksiyon sahneleri ve duygu sahneleriyle çok etkileyici
Verilen emeğe söz yok emeğinize sağlık ama gerçekten amatör bir film heyecan yok sevinç yok en çok beni sinir eden şey bütün sahnelerde bizim askerimizin zora düşmesi. Bence tamamen zaman kaybı.
Emeği geçenlerin eline sağlık bir uğraş var sonuçta. Ama şahsi fikrim "çöp" olur. Askeri bir filmde duygunun verimsizliğini ilk defa gördüm. Dağ filmini geçtim, daha basit askeri filmlerden bile bi tık altta kalmış. Bir ara çıkmak istedik ama, askeri film sonuçta saygısızlık gibi hissettim (kendime karşı, çünkü 2 kişiydik).
Ben bu zamana kadar nerdeyse her askeri filmi izledim fakat bu kadar duygusuz bir film görmedim 1. Bir timsiniz arkadaş birde bordo bereli senin kafanda bordo bere ne geziyor yada omzunda rütbe ne geziyor bu nasıl bir oynamaydi hiç beğenmedim fakat emeğinize sağlık fakat böyle filmler çekmeyin rica ediyorum