Filmi nihayet izleyebildim ve aldıği tüm övgüleri sonuna kadar hakettiğine inaniyorum.Film hakkinda bir şey bilmeyen biri ilk başlarda bunu romantik bir film sanabilir ama şimdiye kadar gördüğüm en şeytanca gülüş beklentilerimi boşuna çıkarmayacagini müjdeleyince filmi daha ayri bir bakış açısıyla izlemeye başladim ve sabrimin ödülünü de çok güzel aldım.Japonlar cidden ayrı dünyanin insanlari, yaptiklari her işte farkli bir duruş sergiliyorlar.Bu film de Hollywood tarzi korku filmlerinden tamamen farkliydi ve yaşanan olayların geldiği nokta beni cidden çok etkiledi.Gerçek bir gerilim filmi izlemek isteyenler bu filmi kaçirmasin, özellikle son sahneler çok etkileyici..Klişelerle dolu vasat korku filmlerinden zevk alan popüler film izleyicisi bu filmden uzak dursun ama çünkü cidden sıkılabilirler.Ayrica bu filmi sevenlere İchi the Killer`i şiddetle tavsiye ederim.Tür olarak tamamen farkli ama Auditionda gördüğünüz sadistçe sahneler sizi etkilediyse ya da bu tür sahneleri izlemeyi seviyorsaniz İchi the Killer size ilaç gibi gelicek..Uncut versiyonunu bulup izlemeye çalişin mutlaka..
konu olarak biraz klasiğe kaçsa da izlenmeyi yine de hakkeden bir film.özellikle filmin son 20 dakikası varki.artık hangisini gerçek hangisinin rüya olduğunu karıştırıyorsunuz.bir o yana bir buna savrulup gidiyorsunuz.yönetmenlerin bu tür sürprizlerine bayılıyorum.uzakdoğu sineması son yıllarda iyi işler yapıyor.bu da bunlardan biri.izlerseniz pişman olmazsınız
Duragan bir film gibi görünsede aslında alt metni çok kuvvetli bir film.Nedensiz şiddet yok yapılan şiddet çok ama nedeni var.Bu nedenle ne kadar duraganda olsa ben begendim filmin ana teması çok güzel.
Farklı ama anlatmak istediğini çok dolambaçlı yollardan aktarmaya çalışmış.. Karakterler aşırı pasif.. Oyunculuklar da çok sıradan.. sadistik birkaç sahnenin dışında kayda değer pek birşey yok.. Missed call'un daha iyi olmasını ümit ediyorum..
Son 20 dakkaya kadar temposu yavaş ne oluyorsa o sürede oluyor tabi mideniz kaldırıp izleyebilirseniz oraları ana teması ilginç belki ama ne korku ne gerilim hiçbir türe sığdıramadım ben ayrıca sahneler de o kadar abartılı şiddet var ki artık gözünüzü ayırıyorsunuz ekrandan yani
Japonların Tarantinosu Takashi Miike Hollywood'un milyonlarca dolar harcayarak yakalayamadığı gerilimi yakalamak için aslında bir uzun saçlı kız, bir eski telefon, bir pis çuval ve biraz yaratıcılıktan başka bir şey gerekmediğini gösteriyor bu filmde. Ayrıca saydım adamlari ve uzuvları, benim sayımımda bir bütün adam, dört de ayak eksik çıktı. O ne şiddettir yahu...
vasat bir filmdi son 10 dakkaya ulaşmak için uzatmışlarda uzatmışlar ... öok gereksiz sahne var aslında tipik uzakdoğu dersek daha iyi çünkü her türün içine dramı katıyorlar.. sonuçta son sahnedeki şiddet sahneleri dışında gereksiz bir film bu arada o sahnelerde metedildiği kadar iyi değil çok kısa sürüyor tamam biras ıyyy oluyorsunuz ama o kadar .....10/3
İnsan doğasını en iyi sorgulayan filmlerden biri. İnsan öyle bir varlıktır ki işkence görene kadar yaptığı işkencenin nasıl bir şey olduğunu anlamaz. Çok başarılı ve akılda kalıcı...(9/10)
bir korku filmi niyetiyle izledim ama kesinlikle yanılmışım,filmden beklentilerim çok fazlaydıyalnız izledğime hala pişman değilim sonu sanki soru işaretiyle bitiyor ama benimse sadece sonu hoşuma gitmişti.abartılcak kadar işkence sahnesi falan da yokdaha vahşet umuyordum.