Abuzer Kadayıf
    2,4
    Abuzer Kadayıf hakkında görüşlerin ?

teo-17
    teo-17

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Bir Film Düşünün;Yönetmeni: Fatih terimSenaryo: Savaş ay(Kitap)Müzik: Ajdar Yapım: Somali işte bu kadrodan çıkacak bir film,abuzer kadayıf filminden daha güzeldir...1/10
    happyface
    happyface

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    nasıl saçma bulurlar anlayamıyorum gerçekten...bence gerçekten süper bir filmdi...uzun zaman önce izlememe rağmen filmi hala hatırlıyorum...izleyenler; izleyin de görün ne kadar güzel olduğunu!!
    mbozbayir
    mbozbayir

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    saçma saçma saçma bi film başka da bişey demiyorum..
    odinhan
    odinhan

4 Şubat 2012 tarihinde eklendi
    Oyunculuklar basarili fakat senaryo ve anlatım için aynısını söyleyemeyeceğim.

10/5
    Demirtas
    Demirtas

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Açıkçası para verip sinemaya gittiğime ve bu filmi izlediğime pişmanım. Türk Sinemasının son 10 yıldaki kıpırdama sürecindeki en kötü birkaç filminden biri bu film.
    turuncu12
    turuncu12

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    iyi ki sinemaya gidip de zamanımı paramı boşuna harcamamışım da tvye gelmesini beklemişim.
    uçurtmayı vurmasınlar gibi bi filmi çekebilen bir yönetmen nasıl olur da böyle bi senaryoya güvenir anlamak mümkün değil.
    reedsternberg
    reedsternberg

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    İbrahim tatlısesin hayatından alıntılarla dolu hiçbir sanat değeri olmayan bir film
    georgeweah
    georgeweah

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    filmin sonlarına doğru film bitsede çıksam dediğim nadir kötü filmlerden biri
    jamesbond-2
    jamesbond-2

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bencede iyi bir filmdi.bu filmin puanı niye bu kadar düşük anlamadım.metin akpınar için konuşmaya gerek yok kusursuz.ben filmi televizyonda izledim.sansürlemişlerdi...
    tolstoyevski
    tolstoyevski

1 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    Evet yorum yazacaktım ama;televizyon karşısındayım.Sanatçı kardeşlerimiz reinada yaldızlı dekolteleri üstlerinde,uzatmalı sevgilileriyle aşk (!!!!!!!)tazelemekte.Önlerine mikrofon konulan mankenlikten bozma sanatçılarımız, şu anda cümle kur(ama)makla meşgul.Saygıdeğer basın mensubu arkadaşlarımız ise şık-rüküş tespitine yönelmiş.Kameraları müsait gördükleri bölgelere ’zoom’lamaktalar.Hem bugün hasret bitiyor ve İbo Show geri dönüyor.Hiç kaçırılır mı'Buraya yorum yazacağıma İboyu beklerim daha iyi.Bir türlü tatile giremeyen televole var üstelik bu gece... İlahi Tunç Başaran...Yine yaptın yapacağını.Zaten kirletilen dünyamıza bir de Abuzer Kadayıfı soktun.Profesörümüzün o ayna karşısındaki hali neydi öyle'Kimliğinin abuzer kadayıfla birlikte parçalanışını da mı görecektik.Bir de sokak çocukları gerçeğiyle beslemişsiniz hikayeyi.Her necip insanın vurguladığı; ama ne hikmetse bir türlü çözüme kavuşamamış bir sorun bu.Bu sorunu çözmek için maalesef Abuzerleşmek dışında bir seçenek görünmüyor herhalde.Tunç Başaran gerçekçi eğiliyor konuya ve bizim gerçeğimiz de hep böyle acı veriyor.Abuzerlerin yarattığı boşluklar Mahmut Künefelere fırsatlar sunuyor ve türk sanatı da bu sayede gelişiveriyor işte(!!!!!!). Tunç Başaran bu çalışmasıyla zaten hergün izlediğimiz o sonu bir türlü gelmeyen filme,yeni bir boyut kazandırmış.Bu konu üzerine yeni bir senaryo hamlesi gelişmeden aklımızı başımıza almak zorundayız... ( Filme 10/9)
    teomansonmez
    teomansonmez

12 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    ABUZER KADAYIF.BAŞROLÜNDE USTA OYUNCU METİN AKPINAR.SENARYO;KANDEMİR KONDUK-YÖNETMEN;TUNÇ BAŞARAN.SANAT DÜNYASINI VE SANATÇI ADI ALTINDA HALKI SÖMÜREN ŞARKICILARI AYNI ZAMANDA MAFYA BABALARINI MİZAHİ BİR DİLDE ANLATIP ELEŞTİREN ÜLKEMİZ YALIN GERÇEKLERİNİ DAHA DOĞRUSU GÖRMEK İSTEMEDİĞİMİZ GERÇEKLERİ MASA ÜSTÜNE YATIRAN BİR FİLM ABUZER KADAYIF.HEM ÇOK KOMİK HEM ÇOK DUYGUSAL.AMA ARTIK DÜNYA SİNEMASINA AYAK UYDURUCAK YAPIMLAR NE ZAMAN ÇEKİCEZ ONU ÇOK MERAK EDİYORUM.BEN FİLME;****(İYİ)NOTUNU VERİYORUM.TÜRK SİNEMASI VE SADECE TÜRK İZLEYİCİSİ ADINA GÜZEL BİR YAPIM.ÖZELLİKLE OYUNCULUK MÜKEMMEL.
    cemol
    cemol

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    İzleyeli bayağı oldu.Bir Türkiye gerçeği,bu Abuzer Kadayıf’tan Türkiye’de 50-60 tane var,sanatçı diye geçinen
    garrettie
    garrettie

23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    ehh ne bileyim biraz sacma bi film oyle evde oturup kafa yormadan izlenilebilecek cinsten acikcasi ben pek begenmedim ama filmdeki hocanin gercek versiyonunu gordum desem yalan olmaz adamlar adamin aynisini filme gecirmisler gercekten cok ilginc !
    ilkerekleme
    ilkerekleme

11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    be bu filme yorum yazmıştım silinmiş...bi kere bu filmdek rol metin akpınara yakışmamış...çok güzel rol yapmış...ama vasatı aşamayan bi film işte lllooooooo di mi lo obbuzer kodayıf
    emreavcar
    emreavcar

24 Ekim 2003 tarihinde eklendi
    Oyunculukları, kurgusu ve yönetimi başta olmak üzere her yönüyle tam bir felaket olan yapım, sadece gösterime girdiği yılın değil, son yılların en kötü Türk filmlerinden biri...(1/10)