Sosyal medyada bir sahnesini gördüğüm için merak edip izledim filmin ilk 15 dakikasında ne kadar kötü olduğunu anladım ama sırf daha ne kadar kötü olabileceğini merak ettiğim için sonuna kadar izledim ve şuna kanaat getirdim ki hayatımda izlediğim en kötü film. Özellikle sonu...
Filmi izledim tamamen vakit kaybı oyuncular berbat bir performans sergilemiş dualar çoğu yanlış telaffuz edilmiş hoca diye dedikleri oyuncular daha dua nasıl edilir bilmez yani zaman kaybı puan vermek bile istemiyorum amatör bir film demek bile haksızlık o derece vasat
Kesinlikle berbat gereksiz bir film flash tv izlesek daha iyi zamana ve paraya yazık 87 dk boyunca parçaları birleştiremedik anlamadık rezillik sinema kültürüne yapılmış bir hakaret tavsiye etmemeyi geçtim gitmeyin diye uyarıyorum
20 TL bütçe ile çekilmiş insanın ömründen 87 dk çalan gereksiz bir film. Zamaniniza yazık. Senaryoda kopukluklar var neden ve kim olduğunu hala anlamadım. oyunculuklar berbat çok abartılı hareketlerle oynuyorlar. Sinemaya yakışmayan tiyatral hareketler. 1 yıldızıma bile yazık flash tv izlesek daha iyi
Gerçekten harcanan zamana yazık ,iğrenç bir film verilen paraya yazık ...alabilicek olsam paramı geri istiycem ,fenalık geçirdik 4 kişi,dalga geçmekten gülmekten filmi izleyemedik,oyunculuk sıfır flash tv yapımı gibi hiç tavsiye etmiyorum kesinlikle berbattttt