1,7
Lübbey’in Laneti hakkında görüşlerin ?

12 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Alıştığımız Türk korku filmlerinden farklı değil maalesef. İzlemenizi tavsiye etmem, zaman kaybı ve vasat.
7 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Yemin ederim en son neye bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum fragmandan çok daha komik bir film... tek sıkıntı bunun bir korku filmi olması...
10 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar hayatımdan daha kötü ne olabilir derken bu filmi izledim 30 dakika kadar izledikten sonra filmden daha kötü bişey bulamadım teşekkürler.
15 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar sadece 20 dk dayanabildim kanal 7 filmleri daha iyi gerçekten bu filme para vermeyin rica ediyorum samsung e250 kamerası ile daha iyi film çekerim
8 Ocak 2022 tarihinde eklendi
korku filmi ama o kadar kötüki güldüm asla izlemeyin .....................................................
10 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Saman yolu tvnin oyuncuları tarafından 3 gün içinde çekilmiş iğrenç çığlıklarla dolu kaybolan saatler
7 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Korku filmiyle alakası olmayan bir film, tamamen komedi, ne olduğu anlamsız gelen sahneler sürekli bağırismalar, traji komik türk sahneleri, bir siccin yada dabbe tadı alamazsınız hatta alakası bile yok.
Nejat Özbayır

19 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Tek korkunçlugu oyuncuların oyunculukları böylebir rol cirkinliğini ve kurguyu daha önce görmemiştim