murat şenyüz
1 değerlendirme
26 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Bence başarılı yapım olmuş geçişler iyi daha iyi olabilirdi. Duygusallık tam dozunda olmuş konu daha geniş olabilirdi, soru işaretleri kalmazdı. İzlemenizi tavsiye ederim
Elbette film eleştirmen gözüyle incelenecek ancak herhalde unuttuğumuz bizi biz yapan duyguları bize hatırlattığı için kocaman bir alkış hak ediyor. Yaşantımız belki de hakikatli bir eleştiri hak ediyor. Sevgilerimle.
Kötü senaryo kötü yönetmen engin altan düzyatan oyunculuğu ile kurtarmaya çalışmış sinemada izleseydim verdiğim paraya üzülürdüm netfilix de evde zaman geçirmek için izlenir .Yeşilçam ayşecik serisinin bir bölümü gibi
Engin Altan Düzyan'ın etkileyici oyunculuğu, filmin her karesinde şu cümleyi tekrarlamama neden oldu "diğerlerini hangi çocuk filminden montajlamışlar?" Başında sonunu tahmin edebildiğiniz, ve malesef müzikal sahnelerin aşırı yapmacık kaldığı, "biz niye Piyanistte olduğu gibi gerçekten çatır çatır çalan ve üzerine başkasının çaldığı enstrüman sesi kaydedilmeyen film yapamıyoruz" dedirten film. Harcanıyorsun Engin Altan Düzyatan. Hakettiğin senaryolara kavuşasın inşallah
Babamı kemanı filmi her anında ya hmln edilebilir içerisinde herhangi bir SÜPRİZ barındırmayan dümdüz bir film olmuş maalesef bkm film netflix sayesinde kolay yoldan para kazanma yolunu bulmuş ama çektikleri içerikler maalesef vasat böyle özgür bir platform bulmuşken gişe kaygısı yokken Türk sineması adına ileri adım olacak işler beklemek hakkımız ama sığ sularda gezmeyi kolayı tercih etmeyi seçmişler maalesef