Ortalama puan
3,2
yayın

Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.

Basın Eleştirisi

Gazete Duvar

Yazar: Şenay Aydemir

Burada asıl mesele, depremin ya da doğal afetlerin nasıl olduğu değil, bunların yarattığı duygusal tahribatlarla baş edilebileceği. Haliyle işin bu boyutu yönetmenin daha öncesi filmlerin de kullandığı özel güçleri olan genç bir kadın, birbirlerinin bedenlerine giren kız ve oğlan çocuğu gibi fantastik motifler olarak da düşünülebilir. Bu bakımdan daha çok bir büyüme ve kendini bulma hikâyesi "Suzume". Ancak hikâye derinliği açısından Miyazaki ekolü bir iş bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Eleştirinin tamamı için: Gazete Duvar

Milliyet

Yazar: Müjde Işıl

“Your Name” ile hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Makoto Shinkai, yeni animasyonunda sevdiği temalardan hem renkli hem de yaslı bir karışım yapmış. Ergenlik, kimlik arayışı, yas gibi derin mevzuları bilimkurgu, büyüme ve yol filminde bir araya getirmiş.

Eleştirinin tamamı için: Milliyet

T24

Yazar: Atilla Dorsay

Ama kendi tarzında tutarlı, özgün bir film... Filmde dendiği gibi bir ‘Sonsuz Diyar’ arayışı; aynı zamanda bir aile dramı, umutsuz bir aşk hikayesi...Tüm bu temalar pastel renklerle; sade, ama estetik bir dünya yaratmayı başarıyor.

Eleştirinin tamamı için: T24
Daha Fazlasını Göster