Cumali Ceber 666 hakkında görüşlerin ?

20 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten sonuna kadar izleyebilmek isterdim ama 15 dakika sonrasına dayanamadım. Ufak bir mizah kırıntısı bile yok.
abdurrahmanv16

13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
kesin kötüdür sıkılmadı adam böyle kötü filmler yapmakta ama iyi para kazanıyor belli yoksa hiçkimse yaptıramaz bu filmi
2 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Bu güne kadar izlediğim en kötü filmdi gereksiz para tuzağı aq 15 dk sonra çıktım aklınız varsa izlemeyin flash tv oyunculuğu aşırı amatör YouTube den herhangi bir video izleyin burda vaktiniz çalınmasın 👍🏻👍🏻
Çizik Ekran

24 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Sayfamızı takip edebilirsiniz http://bc.vc/bCAT345 fsdşödlvb dflvl vld vdvdvdscascfasfvasdvasdvascvavavs
23 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Sadece vasat. Vasat yani çok vasat aşırı vasat... daha ne denir ki? Lütfen 4. film çıkmasın, lütfen... kalbim kaldırmaz heralde 4. filmi.
Nahid Eryaman

22 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Zamanlama kötü olmuş. Filmde zırvalıktan öteye geçmedi. Türk toplumunda gereken ilgiyi göremez gişeye çakılır kalır böyle
23 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Tamamen zaman kaybı verdiğiniz paraya yazık daha düşük yıldız olsa onu verecektim ama bunun altı yok
MUSTAFA EZGİN

24 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Film bence çok kötü değildi hatta iyiydi , biraz gerçek dışı olağan üstü sahneler vardı ama eleştirmek yerine gülüp geçince o saçmalıklar yerini komediye birakiyo film gerçeği çok sorgulamadan izleyince keyif veriyor bence
12 Şubat 2022 tarihinde eklendi
cumali ceber filmi izlemek mi yoksa döner yemek için mi para harcamak istersiniz deseler döneri seçerim hiç yoktan karnım doyar
25 Ocak 2022 tarihinde eklendi
İğrenç filim. Fragmanını izledim IQ 1 seviyesinde. İzlemeyin izletmeyin. Çok kötü filim gerçekten..
Sedat Demirel

24 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Fragman buysa kaybedeceğiniz vakitte yazık olur ben izlemedim açtım charlie chaplin the kid’i izledim kaçıncı izleyişim bilmiyorum ama yine güldüm filme boşa para verip birde sinir krizi geçirmeyin