12 Maymun
    4,3
    12 Maymun hakkında görüşlerin ?

karizmatik062915
    karizmatik062915

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    izlemesenizde olur
    yorumlara baktım aldım filmi öve öve bitiremediler
    ama kesinlikle izleyipte zaman kaybı yapmayın
    yazık olur...
    umut-kahya
    umut-kahya

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Bir Terry Gilliam hastası olduğum için bu filmi çok önce izlemiştim film 10 puanlık bir film. Benim aklıma takılan Brad Pittin bu filmde mi yoksa Dövüş Kulübünde mi daha iyi oynadığı ? Bence bu film en iyisi brad pitt açısından. terry gilliamın diğer filmlerini de tavsiye ederim şiddetle.
    beck31
    beck31

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Herşeyiyle sizi içine bağlayıp sonuna kadar tutan ve altüst eden bilim-kurgu başyapıtı.Gerçekten etkiliyor.Filmde Brad Pitt başta olmak üzere Bruce Willis ve Madeleine Stowe oyunculuklarıda harika.İzleyin kesinlikle.
    egegencligi
    egegencligi

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    cok sonraları izlediğim bir filim zamanında cok yankı yapan bir filim olduğunu biliyodum.. güzel oyunculuk cıkarılmış ve gercekten herkesin izlemesi gereken bir filim...zaman zaman duygulancağınız ama sıkılmadan izleniceğiz bir filim..
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten ilgi çekici bir film. Senaryo çok etkileyici hazırlanmış, çok kaliteli bir oyunculuk sergilenmiş. Bence harika bir film.
    elifozcan93
    elifozcan93

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    güzel bi bilim-kurgu..kaliteli bi film..e bruce ve brad oynarsa bole olur...
    jokerr-2
    jokerr-2

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    konusu biraz karmasık.ama brad pittin oyunculugunu konusturdugu bir film.
    anksiyetee
    anksiyetee

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Terry Gilliam içinde klişe bulundurmayan bu eseri geleceğe ve geçmişe ani geçişleri çok iyi kurgulamıştır.
    Brad Pitt ve Bruce Willsin oyunculuğu 10 üzerinden 10dur.Özellikle Brad Pitt hayatım boyunca bir deliyi bu kadar güzel oynayan birini görmedim açıkcası.
    8.5/10
    skry-hkn
    skry-hkn

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
    film iyi ama fazla bişey beklemeyin bratt pitt yine muhteşem oyunculuk sergilemiş
    erentos
    erentos

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    ilginç ve güzel. izlenir yani...
    garland-norlin
    garland-norlin

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bruce Willis ile beraber harika bir filim...akıcı keyif verici izlerken hiç esnemedim...sonuda mükemmel izlanmeli
    jamesbond-2
    jamesbond-2

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel ve izlenilmesi gereken bir film ben yeni izleme olanağı buldum ve çok hoşuma gitti.Zaten oyuncu kadrosu bile yeter.İyi seyirler.
    frizell
    frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Oyunculuklar, kurgu ve konu mükemmel. İzlemeden ölmeyin...
    Selma S.
    Selma S.

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    filmi pek beğendiğim söölenemez ama brad pitt in oyunculuğu için izlenir süper yaaa..
    gokalp834
    gokalp834

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Bilim kurgu filmlerini sevenler için mutlaka izlenilmesi gereken bir film.Brad Pitt deli rolunu neredeyse kusursuz oynamış.Bruce Willis ve diğer oyuncularda rollerini hakkıyla yerine getirmişler.Çok dikkatlice izlenmesi gereken bir film.Özellikle filmin muhtesem sonunu gordukten sonra cok sasırıyor insan.10/9