12 Maymun
4,3

yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten ilgi çekici bir film. Senaryo çok etkileyici hazırlanmış, çok kaliteli bir oyunculuk sergilenmiş. Bence harika bir film.
AstalaVista
AstalaVista

25 Aralık 2010 tarihinde eklendi
her zaman olduğu gibi yine kuRguyu anlamayan arkadaşlar film hakkında yersiz yorumlarda bulunmuşlar..

Twelve Monkeys - Arşivinizde mutlaka olması geReken bir yapım - 8 puan
semahos
semahos

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film bilm kurgu ustası bi yönetmenin usta işi bi film...
delicewatt
delicewatt

7 Haziran 2006 tarihinde eklendi
film özellikle ilk yarıdaki çetrefilli anlatımıyla dikkatsiz izleyiciyi rahatsız edecek cinsten. konusu, anlatımı ve dikkat çektiği noktalar açısından önemli bir film. fakat kareler biraz daha kesin çizgilerle ayrılsa netlik biraz daha sağlansa hem seyir zevki artacaktır hem de filme girmek daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
dra-kula
dra-kula

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
yine puan ve yorumlara aldanarak izlediğim ve beklentileri karşılamayan bir film.1995 te çekildiğinden o dönem için fena değil belki. bir kere seyredip sonra seyretmek istemeyeceğiniz filmlerden.Dün seyrettim bugün aklımda filme dair güzel birşey kalmadı oysa ki terminatör öylemiydi yada yedi filmi. her aklına geldiğinde bütün filmi yeniden seyretmiş gibi oluyorsun.12 maymun kurgusu şöyle iyi böyle iyi diyorsunuz hiç film seyretmesem inanıcam.filmden kalanlar:brat pittin sol gözüne lens takma fikri güzel olmuş. oyunculuğuda iyiydi sanırım ilk filmlerinden. delilik yakışmış:) 10/7
beck31
beck31

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Herşeyiyle sizi içine bağlayıp sonuna kadar tutan ve altüst eden bilim-kurgu başyapıtı.Gerçekten etkiliyor.Filmde Brad Pitt başta olmak üzere Bruce Willis ve Madeleine Stowe oyunculuklarıda harika.İzleyin kesinlikle.
handanece
handanece

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
8.6 puanı haketmediğini düşünüorum. çok vasat bir konuya sahipti. yinede oyunculuk açısından izlenebilir.
que
que

29 Aralık 2012 tarihinde eklendi
12 maymun çağdaş postmodern sinemanın öncülerindendir hiçkuşkusuz.sağlam senaryosu ve oyunculuklarıyla anlatmak istediği şeyi rahatlıkla anlatabiliyor...kısır döngü ve insanlığın sonu metaforunu çok iyi hissettiriyor.zevkle izleniyor.

tavsiye ederim.
kemerlee
kemerlee

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Kısa bir filmden esinlenerek yaratılan bir bilimkurgu şahaseri, bruce willsin ve Brad Pittin en iyi performanslarını se3rgilediği Terry Gilliamın uzak ara en iyi filmi ve tek başyapıtı.Sinema Traihinin en kıyamet sonrası filmi olarakta nitelendirebileceğimiz ilk dakikasından itibaren insanı koltuğuna çivileyen sonunda ise gözyaşlarına boğan muhteşem bir film.
tarhansimsek
tarhansimsek

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İşte budur bilimkurgu. Bruce adamım benim yaw senin olduğun her film zaten ayrı bir dünya. Filmi tavsiye üzerine izledim inanın şimdiye kadar nasıl oldu da izlemedim anlayışı belirdi birden. Hele de kurgusu harika olmuş...
karizmatik062915
karizmatik062915

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlemesenizde olur
yorumlara baktım aldım filmi öve öve bitiremediler
ama kesinlikle izleyipte zaman kaybı yapmayın
yazık olur...
banadolu
banadolu

14 Haziran 2004 tarihinde eklendi
içinde aşk olmasa gerçek bir başyapıt olacak ama yine de çok iyi bir film.kurgusuyla size her an yeni sürprizler sunuyor.brad pitt hakkaten aşmış.bilimkurgu ve zaman konulu filmlere ilgi duyanların kaçırmaması gereken bir film
erentos
erentos

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilginç ve güzel. izlenir yani...
vince15
vince15

14 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok başarılı bir bilimkurgu filmi biraz uzun ama bu izleyicilerin aklında soru işareti kalmaması için yani filmde olan her şeyin bir mantığa dayalı olması sonunun mutlu bitmemesi de bu filmi sinema tarihinin ender yapımlarından biri olarak çıkartıyor karşımıza!
Ahmet Büke
Ahmet Büke

27 Şubat 2022 tarihinde eklendi
degişik orjinal konulu zamana yolculuk filmi. Dünyayı yok eden virüse, zaman yolculuğu yaparak antivürüse ulaşmaya çalışan insanlar… sürükleyicilik bir tık zayıf.. Detay olaylar filmi fazlaca boğuyor.. Genede ortalamanın çok üstünde kaliteli bir yapım… kadro zaten filmi ister istemez yukarıya taşıyor 10 / 8,5