lukasm
12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film ABD yaşanan büyük depresyondan bir acil çıkış arayan halk için umut verme fikrinin bir yansıması niteliginde bu film.Şehirde gördügümüz Lolipop Guild ve Lullabye League tabelaları krizden sonra oluşan kriz yönetiminin ardından çıkan hükümet yapılaşmasının yansıması gibi duruyor.Kısacası büyümenin sonu olmayan bir zaman akışı oldugunu bilenlere ve sinemanın masalsı yanını bizlere gösteren eglenceli bir film.
We're off to see the Wizard the Wonderful Wizard of Oz...
Tek kelimeyle fantastik.Çocuk aklıyla ilk izlediğimde aldığım tadı asla unutamam ve tekrar izlediğimde de aynı heyecanı yaşadığım bir film..Ayrıca Judy Garland'ı hem izlemek hem dinlemek ayrı bir keyif :)
ben bu fiflimin 1939 gibi geçmiş bir tarihte çevrildiğine inanamıyorum bu kadar güzel efektler ve daha doğrusu o zamanlarda bu kadar güzel çocuk bilim kurgu filimi çevirmek hayret verici bir olay
çocukluk filmim çok severdim bizim türklerin taklidini yapıp rezil ettikleri film.bizler taklit etmeye bayılırız zaten.elin adamı yapıyor kardeşim hemde super yapıyor!!!