Resul Huseyin Kutlu
1 değerlendirme
25 Aralık 2021 tarihinde eklendi
4 Tane jumpscare ile biz korkmayız hacı bütçeyide biraz artırın 100 tl ile olmaz amcanızıda kameraman yapmayın aga titriyor kamera ha bi de izlemeyin 25 tl haram olsun :D
Böyle filim yapanın amk 8 kisi filim diye Vine videosu gibi olmuş 1 saatlik film 45 dk sı yürüyerek gidiyor normal telefonla cekmişsiniz toplal 60 TL gitti Amk sizin
Film başlayacak diye beklerken film bitti gerçekten artık Türkler film felan yapmasın cep telefonu ile çekmişler hiç gitmeyin filmin etkisinden değil verilen paranın etkisinden çıkılmıyor
Bok gibi filmdi. Oyunculuk çok kötüydü hiçbir konusu yoktu gerçekten paramiza yazık oldu 38 TL Verdik bu filmin yapımında bile bu kadar para harcanmamistir
Yazık oldu verdiğim paraya ama cidden yazık oldu.Film filan değil 5 kişi ellerine ucuz bir telefon almışlar kendi kendilerine eğlenmişler biz de bunun için para verdik.İlk kez sinema için verdiğim paraya çok acıdım
İzlediğim en kötü korku değil film bile olabilir gerçek olaylardan alıntı sahne yok! Ama afişte yazıyor !! Oyuncular kesinlikle çok vasat eğitimlerini tamamlamamış olma ihtimalleri oldukça yüksek sinema ve tiyatroya verdiiğim ücretler asla üzülmem bugün bin pişman oldum ! Asla tavsiye etmiyorum tv kanalarına düştüğü zaman anlayacaksınız eğer ki izlerseniz
Ya bi sinema keyfimiz var hadi parasinida geçtim insanların zamanlarini umutlarini çalmak bu kadarmi kolay perdeye bakamıyorum mide bulantısından 2 sn baksam cep telefonuyla çekildiği için midesi bulaniyor insanın hayır özellikle sallanmis kamera ya böyle bişey olamaz
Verdiğim para Haram Zıkkım olsun hauatımdaki en ama en kötü filmdi 1s12dk nın 50 si fim 10 dakkası aşağı yukarı korkunçtu hele alcağınız kameramanın a... koyayım yani berbattı birazcık beyniniz varsa bu filme gitmezsiniz
Buna film diyen bir daha film izlemesin. Bir film kötü olabilir, konusu sarmayabilir ama bu bir film değil.Filmin sahnelerini yürürken cekmisler ve kamera sallaniyor. Basim döndü izlerken 15 dk dayanabildim.
flim nasıl yapılamaz adlı çalışma başarıyla tamamlanmış tek kamera ve görüntü bu kadar kötü olamaz geldiğim en kötü film oyunculuk güzel ama kamera çekimi çok kötü 👎🏻👎🏻