Fatih Eke
1 değerlendirme
3 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Filmin kahramanı öyle bir tip ki ciddi yaptığı tüm hareketlerin sonucu felaket ile sonuçlanıyor. Hani vardır etrafınızda mutlaka ben çok şansızım herşey benim başıma gelir işte karakterimiz bunu yaşam biçimi haline getirmiş. Etrafındakileride bu felakete sürükleyen bir tip. Medya patronunun çöküşünü basit biri nasıl bu kadar hızlandırabilir şahit olacaksınız. izlemesi keyifli, olayların sıkmadan aktığı bir durum komedisi.
Film Türk absürd komedileri kategorisinde en kaliteli iş bence. Çok ince göndermeler, oyuncuların sadece mimikleri ile güldürebildiği sahneler sıklıktaydı. Asla yan yana olmaması gereken 2 misafirin tepkileri, arada kalan ev sahibi derken onların adına sıkıntıya giriyorsunuz. Allah'ım n'olur biri şu adamı evden alıp gitsin dedim Murat Akkoyunlu için :) Ama onun da "ebeleyn" muhabbeti çok iyiydi:) Gürgen Öz'ün çok bilmiş yaşam koçu tripleri süperdi. Uğur Yücel'i vizyonda görmeyi özlemişiz. Nefis olmuş, elinize sağlık.
Ilk defa bir sinemanin yarısında çıktık. Pandemiden sonra ilk defa sinemaya gidelim dedik 2 yıl aradan sonra. Eşimle birbirimize bakıyoruz ne zaman gulcez diye. Salonda 8 kişi başladık ikinci perdeye 2 kişi kaldi. Kadroya aldanip gittim ama tam bir hüsran
Her ne kafayla yazdıysanız bu senaryoyu rezil rüsva bir şey olmuş. Param, zamanım ve en önemlisi keyfim boşuna gitti. İnsanlara daha kalıteli, akılda en azından bir espri bırakacak bir şeyler sunabilirdiniz.
Bundan sonra her türlü Türk işi yapımlara mesafeli yaklaşacağım bir film! Ne yazık ki komedi filmi olarak sunulan film gram güldürmedi! Filme 5 yıldız verenlerin filmde ne gördüğünü cidden çok merak ediyorum.