Mehmet Zafer Kasapoğlu
1 değerlendirme
1 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu kötü, aksiyon sahneleri orta, oyunculuk vasat, sahne geçişlerinin bazıları sıkıntılı, müzik sesi konuşmayı bastırıyor. Filmin sonu oldu bittiye getirilmiş. Özetle, daha iyi bir kalite beklentisiyle, 2 saat 10 dakikaya yazık. Kasaba doktorundaki, Ozan performansı, bu filme yansımamış. Masrafa yazık olmuş.
Abi şu kötü yorum yapanlar,neden bu şekilde davranıyorsunuz,hızlı ve öfkeli serisine bakın insanlar destek yaparak kaçıncı seriyi çekiyorlar ve gayet kaliteli çekim yapıyorlar,sizler ilk defa adım atılmış bu türk filmimize neden destek çıkmıyorsunuz da kötuluyorsunuz? Bizimdesteklerimizle daha iyi kaliteli filmler yapacaklar ayrıca gaayet güzel film yapmışlar,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM!!
İzlediğim en kötü film diyebilirim filmdeki şarkılar o kadar saçmaki izleyiciyle t@şşak geçildiğini düşünüyorum yarış sahnesinde Ankara'nın bağları çalıyo böyle bi saçmalık olamaz paranızla rezil olmak istiyorsanız önerebileceğim en iyi film budur. Yazık...
tek kelimeyle muhteşem filmin ilk yarısı biraz durağan geçince biraz beklentim düşmüştü ama ikinci yarısı bomba gibi geldi türk sinemasında yeni şeyler görmeyi hep istemişimdir, ozan akbaba da böyle güzel bir filmle türk sinemasının yeniden farklı filmlere yönelmesinde büyük bir adım atmış diyebiliriz
Güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel
filme kusursuz diyemem ama türk sineması adına güzel bir gelişme bence desteklemezsek geliştiremezler bazı şeylere filmde göz yummak lazım sadece müzik seçimleri çok saçma
Bir Türk filmi olarak ilkleri basarilan ve görsel efektlerin sahnelerin iyi olduğu bir film olmuş inşallah devamı gelir özellikle benim gibi araba tutkusu olan insalari doyuracak bir film herkese şiddetle tavsiye ederim
arkadaşlar son 10 yılda izlediğim en kötü filmdi. resmen birine cep telefonu vermişler çekmiş o kadar amatör ve salakça tamamen vakit kaybı gidip zamanınızada paranızada yazık etmeyin.