Kin
    2,8
    Kin hakkında görüşlerin ?

AHSEN KOZANOGLU
    AHSEN KOZANOGLU

8 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
    Film yuvarlana, yuvarlana gitti üstelik uyarlama senaryo öyle böyle derken filmin sonun da ilahi adalet tecelli etti de gerçek adalete ne oldu çok merak ettim.
    Oyunculuklar da oynayak gidek demişler Sonu boşlukta, tipik bir Türk filmi sonu.
    Batuş
    Batuş

15 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenmeli ve çok başarılı olmuş .Oyuncular çok başarılı oynamış ,senaryo çok güzel aceba yaşanmış bir olay mı dedirtiyor .ne yazık ki böyle haksız ve masum olup hayatı ailesi mahvolmuş ölen hapis yatan çok .sürükleyici ve süprizli ve bence duygusal da , günümüz ancak cinsel ve sapkın ve saçma filmlerden bin kat daha güzel tebrik ediyorum 🌹 ve tavsiye ederim
    Ceren Demirkıran
    Ceren Demirkıran

28 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Film gizemlerle dolu ayrıca çok başarılı bir polisiye dizisi günümüz TV dizilerinin coğu aldatma ve çarpık ilişki üzerine kurulu maalesef o yüzden böyle güzel bir türk yapımı bulmuşken kaçırmayın mutlaka izleyin derim izleyince hayran kalıcaksınız özellikle cem yiğit üzümoğlu'na 🤗💙
    Atlentiks Eray
    Atlentiks Eray

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Yilmaz erdoganin diger filmleri ile karsilastirma yapacak olursak! oldukca basarisiz bir kopya film olmus!
    Vandetta
    Vandetta

28 Haziran 2022 tarihinde eklendi
    yorumlara bakarak önyagılı yaklaştım ama izleyince iyi ki izlemişim dedim. gayet de güzel ve özellikle sonunda beklediğim hazzı verdi. film izlemeden önce yorumları okumamak gerektiğini anladım. tavsiye edilir..
    Unluosman56
    Unluosman56

26 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Başrol oyuncularına yakışmacak tarzda bir film senaryo çok zayıf içi boş kurgular arası bağlantı lar zayıf oyuncu kadrosu güzel
    ek2
    ek2

10 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Uyarlama olduğunu bilmeden izledim. Zaten en başından beri "bizden bu kadar iyi film çıkmaz, çünkü festival filmi değil" diye düşünmüştüm. Çok basitçe düzelebilecek hataları çok büyük hatalara çevirmişler. Kurgu biraz sıkıntılı ama orijinalini izlemediğim için asıl sorun nerede, bir şey yazamayacağım. Sonu kötü değildi ama daha tatmin edici olabilirdi. Öneriyorum.
    Güner Bıcılı
    Güner Bıcılı

8 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Film çok güzel başladı. Ancak daha sonra son yarım saatte çok sıradan, sıkıcı gelmeye başladı.

Özellikle filmin orta/sonlarına doğru, karakolda yapılan bir sorgu var.

İfade veren ile sorgu alan polis birbirlerine sizli hitap ediyorlar. Gerçekçilikten uzak bir diyalog gibi geliyor insana. Filmden kopmaya sebep.
    En sonları da buna benzer sebeplerle çok sarmadı.

Klişe geldi.
    Can Karakaş
    Can Karakaş

12 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Kurguda büyük hatalar var, yok ifade odası sessize alınacak, İstanbul İl emniyet müdürü bombalı araçla öldürülecek, eskiden omuz omuza aynı takımda çalıştığın öldürülen 3 polis arkadaşının ölüm yerlerini PC den baktıracaksın, intikam almak isteyen, olayı yapan kamera görüntülerini görünce şaşıracak falan falan. Ayrıca Yılmaz Erdoğan garip herkesin performansı çok iyi ama nedense Erdoğan çok tutuktu. En sonunun ne olduğu belli değil. Zevk almadan Türk sinemasına destek amacıyla izlersiniz.
    murat ergun
    murat ergun

16 Ocak 2022 tarihinde eklendi
    Baştan sona mantık hatası gideri yok, oyunculuklar vasat altı. Fox tv dizisi tadında. Zaman kaybı olmuş.
    Mehmet E.
    Mehmet E.

4 Ocak 2022 tarihinde eklendi
    Çoktandır merak ettiğim ,Yılmaz Erdoğan'ın "Kin" filmini izledim.
    Bana Dostoyevski'nin "suç ve ceza" sını hatırlattı.
    Güney Kore yapımı ‘The Grudge filminden farklı bir şekilde uyarlanan "Kin" i izlemenizi öneririm.
    Aslında fazla yorum yapmak istemiyorum ama sanatın bu kadar ihmal edildiği bir dönemde böyle güzel bir filmin çekilmesi bence bir şans.
    Sonuç olarak : İyi bir film, izleyin derim.
    Mesut Ozan
    Mesut Ozan

11 Aralık 2021 tarihinde eklendi
    Kin filmi hayatımda izlediğim en saçma filmden bile daha saçma , emniyet müdürlüğünde bir polisle , başka bir polisi öldürmesi için pazarlık yapıyor inanılmaz gerçekten . Yılmaz abi sen bir sürü güzel işler çıkarmış bir insansın böyle bir film çok çok anlamsız .
    İrem Ayaşlı
    İrem Ayaşlı

2 Aralık 2021 tarihinde eklendi
    Film tam bir rezalet berbat ötesi izleyip vaktinizi öldürmeyin. Çok basit bir senaryo, çok basit sahneler. Çok dandik bir film.
    sinema
    1 ziyaretçi
    2 Aralık 2021 tarihinde eklendi
    Yılmaz Erdoğan'dan böylesine bir senaryo ve böylesini bir oyunculuk beklemezdim doğrusu. Senaryo başlıbaşına vasat. Aslında fazla yazmaya bile değmez. Son 20 dakikayı Yılmaz Erdoğan'a olan saygımdan izledim
    Kurtoglu26
    Kurtoglu26

30 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Senaryoda öyle saçmalıklar var ki Yılmaz Erdoğan a saygım azaldı. Bence yılmaz Erdoğan komedi yazmalı ve oynamalı. Oyunculuğu da kötüydü bu filmde. Tuncay çok güzel oynamış. Bir de filmin sonunda uyarlama senaryo yazıyordu. Böyle bir senaryoyu alıp, bu düzeltmiş olduğu halini film yapmışsa, bu daha büyük bir felaket. Zamana yazık emeğe yazık.