Oppenheimer
    Oppenheimer hakkında görüşlerin ?

Murtaza
    Murtaza

22 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
    arkadaşlar tamamiyle vakit kaybıydı bunu izleyeceğinize gidin ADLİYEDEKİ DURUŞMALARI İZLEYİN DAHA HEYECANLI, yüksek puan verip yanıltanları kınıyorum
    AKIN
    AKIN

18 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    3 Saatlik zaman kaybıydı filmi okadar abarttılar ki izlemesem olmaz diyerek gittim salonun yarısı uyudu okadar çok diyalog okadar çok karakter atlamaları oluyor ki kimin ne iş yaptığı ne amaca hizmet ettiğini kaçırıyorsunuz. İkinci yarıyı izlemeden çıkmak istedim hadi bir şans daha vereyim dedim ama 2. yarı da berbattı. Kendi sinema bilimci görenler abuk subuk analizlerini yine yaptılar filmin sonunda ama filmde bürokrat rolündeki Robert Downey Jr. ın Robert Downey Jr. olmadığını iddaa etmesiyle ne kadar sinema sever birisi olduğunu da anladım. Kısacası 2023 ün en kötü filmiydi reklam ve şişirmeden başka bir şey değil tek iyi olan dev kadrosuydu.
    Nur D
    Nur D

19 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Oyunculuk dışında senaryoda çok durağanlık vardı bir kaç yerde sadece ses yükselmiş başka bir aksiyonu yoktu.
    Sabırla izlemeye çalıştım. 3 saate değmedi
    CS SINAV marangoz
    CS SINAV marangoz

24 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
    İnternetten videolar bulup ekleyip yapabilirim. 3 saatim heba oldu.Nolanını en kötü filmi. sıradan bir biyografi ve belgesel..
    Müslüm İpek
    Müslüm İpek

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Uzun zamandır bu kadar içi boş bir filime denk gelmedi her şey yüzeysel,onun için 1 saat 20 dayanabildim, büyük zaman kaybi
    Mehmet
    Mehmet

28 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
    Interception ve Interstellar filmlerinden sonra bu film benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu bir Nolan filmi olamaz.
    Semih Çelebi
    Semih Çelebi

15 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Gereksiz sahneler var yani ne alaka dediğim durum çok oldu. +18 sahneye mesela bu filmde ne gerek var? Ya da bu filmin 3 saat olması da çok saçma. İlk 1 saatten sonra anlamaya başlıyorsunuz o zamana kadar da ben sıkılmıştım şahsen.
    LMKFNCL
    LMKFNCL

22 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Reklam kampanyası gibi abartılar nedeniyle gittik sonuç hüsran interstelları inceptionu çok beğenmiştim halbuki. C. Nolan hayal kırıklığına uğrattı beni . Çok fazla dialog var ve gereksiz spoiler: ABD nin kendi bürokratik ayak oyunlarını seyirci neden izlemek istesin? filmin ne mantığı var anlayamadım, ayrıca bir tane bile ölü japon olmaması çok büyük bir ayıp ve hakaret.
    Ahmet özdamar
    Ahmet özdamar

23 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
    Film gençler için değil paranıza yazık gitmeyin film yarısına kadar uyuduk keşke barbie gitseydik…..
    Y L M Z b y k y l u
    Y L M Z b y k y l u

27 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
    Filmin başından sonuna kadar sıkıcı diyaloglar felsefik bilimsel cümleler hayatımda hiç bu kadar sıkıcı bir 1.5 saat geçirmedim film arasında direk çıktım. Fizikciyseniz gidip izleyin onun dışında tamamen vakit kaybı.
    Mustafacelik5891
    Mustafacelik5891

8 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Adamın bilinselliğinden çok ne kadar sapık olduğunu görmüş olduk, teşekkürler cristopher nolan, e tabi sadece böyle bir insan dünyanın içine s.çar…
    dilek yeşilırmak
    dilek yeşilırmak

20 Eylül 2023 tarihinde eklendi
    Izledigim en kötü en sıkıcı biyografik filmdi ..bu kadar önemli bi konu ancak bu kadar duyarsız ve yavan anlatilabilir..3 saatim çöp oldu maalesef