3 Saatlik zaman kaybıydı filmi okadar abarttılar ki izlemesem olmaz diyerek gittim salonun yarısı uyudu okadar çok diyalog okadar çok karakter atlamaları oluyor ki kimin ne iş yaptığı ne amaca hizmet ettiğini kaçırıyorsunuz. İkinci yarıyı izlemeden çıkmak istedim hadi bir şans daha vereyim dedim ama 2. yarı da berbattı. Kendi sinema bilimci görenler abuk subuk analizlerini yine yaptılar filmin sonunda ama filmde bürokrat rolündeki Robert Downey Jr. ın Robert Downey Jr. olmadığını iddaa etmesiyle ne kadar sinema sever birisi olduğunu da anladım. Kısacası 2023 ün en kötü filmiydi reklam ve şişirmeden başka bir şey değil tek iyi olan dev kadrosuydu.
Oyunculuk dışında senaryoda çok durağanlık vardı bir kaç yerde sadece ses yükselmiş başka bir aksiyonu yoktu. Sabırla izlemeye çalıştım. 3 saate değmedi
Gereksiz sahneler var yani ne alaka dediğim durum çok oldu. +18 sahneye mesela bu filmde ne gerek var? Ya da bu filmin 3 saat olması da çok saçma. İlk 1 saatten sonra anlamaya başlıyorsunuz o zamana kadar da ben sıkılmıştım şahsen.
Reklam kampanyası gibi abartılar nedeniyle gittik sonuç hüsran interstelları inceptionu çok beğenmiştim halbuki. C. Nolan hayal kırıklığına uğrattı beni . Çok fazla dialog var ve gereksiz spoiler: ABD nin kendi bürokratik ayak oyunlarını seyirci neden izlemek istesin? filmin ne mantığı var anlayamadım, ayrıca bir tane bile ölü japon olmaması çok büyük bir ayıp ve hakaret.
Filmin başından sonuna kadar sıkıcı diyaloglar felsefik bilimsel cümleler hayatımda hiç bu kadar sıkıcı bir 1.5 saat geçirmedim film arasında direk çıktım. Fizikciyseniz gidip izleyin onun dışında tamamen vakit kaybı.