Oppenheimer
    Oppenheimer hakkında görüşlerin ?

Altan Şimşek
    Altan Şimşek

12 Nisan 2024 tarihinde eklendi
    Ne iyi ne kötü. Öncelikle Nolan ın Batman den itibaren sıkı takip eden bir sinema severim. Nolan bir yapıma başladığı haberini okuduğum anda tüm gelişmeleri takip eder ve filmi sinemada izlemeye çalışırım. Maalesef kıymetlimiz Nolan Interstellar dan sonra çizgisini bozmuş durumda. Dunkrik ile belgesel izleten yönetmenimiz sonrasında anlayamadığımız ama beğendiğimiz TENET i bizlere sunuyor biraz vakit kazanarak Oppenheimer i çekiyor ama halen bizleri tatmin edebilmiş değil. Film güzel başlıyor vites yükselterek devam ediyor, ama son çeyerekte maalesef hikayeyi bizlerin istediği şekilde ters köşe yapıp sürdüremiyor. Film izlenir kalitede ama biz Nolan severleri tatmin edebilmiş değil. Patron acaba bi 5 yıl dinlensen mi? veya tek sezonluk dizi mi çeksen belki hava değişimi iyi gelir :)
    neci-2
    neci-2

7 Nisan 2024 tarihinde eklendi
    Diyalog üzerine kurulmuş, taraflı ve samimi olmayan bir film. Oscar almasında Amerikan milliyetçiliği etken olmuş sanırım. Olaylar hızlı hızlı değiştiği uzun bir fragman gibi geldi bana. Filmi bitirken zorlandım. Mahkeme ve diyolag konulu bir film izleme istiyorsanız 1957 yapımı 12 Kızgın Adam filmini izleyin bence.
    su-sisesi
    su-sisesi

3 Eylül 2023 tarihinde eklendi
    FİLM CİDDEN ÇOK UZUN VE BU UZUN SÜRESİ BOYUNCA SENARYO OLARAK FARKLI BİR DENEYİM SUNMUYOR UZUN SÜREN DİYALOGLAR KONUŞMALAR KONUŞMALAR UZADIKÇA ETKİSİNİ KAYBEDEN BİR YAPIM.... OYUNCULUK VE YÖNETİM OLARAK BİR EKSİĞİ YOK NOLAN AÇISINDNA OSCAR'A YÖNELİK BİR ÇABA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
    Delimine Fan
    Delimine Fan

11 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film ama Türkçe dublajı olsa daha iyi olur.