Hikaye anlatımı yine kötü. Pardon, bu düzeylere göre çok kötü hikaye anlatımı. Tenet için de öncesinde denmişti Nolan'ın en iyi filmi geliyor diye. Ve devasa bütçe, büyük bir hayal kırıklığı ile son bulmuştu. Burada da çok yüksek bir bütçe söz konusu. Sadece, hayal kırıklığı, Tenet düzeyinde değil.
Filmi yarısında terk ettim. Beklentimin altındaydı. Diyaloglardan başka aksiyon yok gibi.Fragmanda ne izlediyseniz o var ne eksik ne fazla, 3 saate deymez. Bomba yapılana kadarı ki süreç ne çatışma var ne savaş.Kısaca boş bir film. Basit senaryolar.
Film oldukça güzel ve anlaşılır dı anlamadığını iddia eden kişiler ya filme odaklanmadı yada tarih bilgisi 0 di izlemenizi öneririm (Türkçe dublaj desteği gelirse mutesekkar oluruz)
Kabul edelim nolan'ın en iyi filmi değil. Ama gerek hikaye anlatımı gerek oyunculuk gerek müzikler olsun bu film gerçekten övgüyü hak ediyor. 3 saatlik bir film ve hiç sıkılmadan izledim. Eksik bulduğum bazı kısımlar var ama filmi kesinlikle öneririm. Ayrıca izlemeden önce Manhattan projesi ve Oppenheimer'ın hayatını biraz araştırmanız iyi olur.
Berbat ötesi kesinlikle 20 yaş üstü gitmeli. .. çok sıkıcı ve saçma ve gereksiz cinsel içerikler .. bilim izlemek isteyene neden bu görüntü sunulur saçmmmaaaaa
Bu fil aynı şeye benziyo pskiolojik korku filmi insanın yapabileceklerini anlatiyo filmden çıkınca hiçbişey soyleyemiyo ve konuşamıyosun çok etkilendim çekimleri diyalogları ve konusu resmen bir şaheser
FİLM CİDDEN ÇOK UZUN VE BU UZUN SÜRESİ BOYUNCA SENARYO OLARAK FARKLI BİR DENEYİM SUNMUYOR UZUN SÜREN DİYALOGLAR KONUŞMALAR KONUŞMALAR UZADIKÇA ETKİSİNİ KAYBEDEN BİR YAPIM.... OYUNCULUK VE YÖNETİM OLARAK BİR EKSİĞİ YOK NOLAN AÇISINDNA OSCAR'A YÖNELİK BİR ÇABA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Diğer Nolan filmlerinden tamamen farklı bir film. Hem işleyiş, hem ilerleyiş hem de küçük Amerikan güzellemeleri daha önce görmediğimiz işlerdi. Tenet'ten daha kötüydü. Umarım bir sonraki Nolan filmi de bu filmden daha kötü olmaz.