3,6
Kim Bu Aile? hakkında görüşlerin ?
23 Mart 2023 tarihinde eklendi
Uzun zaman sonra beğenerek izlediğim filmlerden biri oldu. Komedi ve dram güzel işlenmiş. Tavukçuluk üzerine daha fazla gidilseydi farklı bir konsept ve belki de bir baş yapıt ortaya çıkabilirdi.
22 Ekim 2022 tarihinde eklendi
İlk yarıda çıktık . Boşuna vakit öldürmeyin . Komediye dair filmde hiçbir şey yok. Son derece basit espriler üzerinden komedi yapmaya çalışmışlar.Cinayet süsü filmi gibi olur mu diye gittik ama alakası yok
18 Mart 2023 tarihinde eklendi
Film Güney Kore yapımı Extreme Job ile çok benzer ilerliyor, bu yönüyle kopya diyebilirim, fakat oyunculuk ve kalite iyi.
21 Mart 2023 tarihinde eklendi
Eski Tütk Aile Filmleri tadında bir film..Beğendim.Aile filmi sevenlere Tavsiye edebilirim.Oyunculuk ta 10 numara
19 Mart 2023 tarihinde eklendi
filmi izlerken sonunu merak ettim sonunu biraz değiştirince türk senarist yazılmaması gereken bir film komik olanı ise hem kore dizisinin senoryosunu eğip bükerek türk senaryosu diye yazmışlar hemde aksiyon sahneleri iyi olsun diye koreden yönetmen getirmişler ve bunu yaparken hiç utanmadan senaryoya türk ismi yer almış korsana hayır diye nutuk atanlar böyle değerli, oyuncuları oynatmaktan utanç duymalı bu da bir korsan izlemenizi tavsiye etmem
7 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Şu tavsiye eden gereksiz kişiler, ne alıyorsunuz ki benim iki saatimden daha değerli? Böyle berbat bir filmi önerirken karakterli olmak hiç gelmedi mi içinizden?
11 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Bu kadar kaliteli oyuncuları, bu kadar saçma sapan şekilde oynatıp tazık etmişler. Çok yazık oyuncuların verdiği zamana bu filme
25 Mart 2023 tarihinde eklendi
filmi beğenemedim açıkçası daha fazla emek verilmeliydi cengiz Bozkurt gibi yetenekli bir oyuncu için basit kalmış bir komedi filmi. Sahte bir aile ve bir çeteyi çökertme çabaları işleniyor ama bir şeyler eksik kalmış olmamış işte.
3 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film gerçekten son zamanların en iyi aksiyon komedi yerli filmidir. Kesinlikle çok iyi senaryo, oyunculuk ve yönetim var.
16 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Beyazperde yorumuna baktım 3,5. Sinemadan çıktım benim de puanım 3,5. Filmin ilk yarısı sıkıcı, ikinci yarısında bazı klişeler olmakla beraber, vasat komedi filmlerinin üzerinde bir yapım olmuş.
19 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli biri film olmuş degişik konusu var tam bir komedi ailecek gidilebilecek bir film ayrıca cengiz bozkurt ve nurgül yeşilçay cok güzel oynamışlar altan erkekli ve onur buldu unutmamak lazım kız isteme sahnesine çok güldüm dövüş sahneleri harika idi bütün oyuncular harika oynamışlar.
22 Kasım 2022 tarihinde eklendi
E kore çakması bu extraksiyon job birebir kopya tavukçusundan arabasına kadar üzülüyorum bi üretin be birde senarist yazmışlar ayıp ayıp
18 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Fazlasıyla güldüren nefis bir komedi ..cengiz bozkurt yine efsane  uzun zamandir izlediğim en iyi komedi filmiydi..
2 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Filmin kalitesini geçtim, "Zorlu Operasyon" 2019 yapım bir filmden senaryo çalmışsınız. Çalmakla kalmamis aynisini yapmissiniz. Lütfen biraz yaratıcılık... !!!
29 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Ben izlerken aşırı keyif aldım zaten oyuncu kadrosu
Mükemmel kesinlikle birdaha izleyeceğim izlediğim en iyi traji komik filmlerden biri