Âşıklar Bayramı
    2,7
    Âşıklar Bayramı hakkında görüşlerin ?

nurcan kan
    nurcan kan

11 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Henüs filmi izlemeye devam ederken eleştiri yazmadan duramadım. Nasıl bir anlayıştır ki,(bakış , açısı, vizyonsuzluk) hemşire hiç tanımadığı, kısa süre hasta yakını /hemşire ilişkisiyle kişiyi evine davet ettiği yetmiyormuş gibi pat diye uygunsuz öpüyor. Toplum gözünde hemşireyi bu denli ahlaksız algıya düşüren senaristi şiddetle kınıyor, hasta olup hastanede hemşireden hizmet aldığında utanç içinde olmasını diliyorum. Topluma hizmet eden bu denli sosyal içerikli flimlerin arasına meslek gruplarının nefret duyguları oluşturacak olumsuzluklar bırakılması ne acı. Hemşireler olarak özür bekliyoruz.
    Fırat Özer
    Fırat Özer

11 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en berbat film boşuna zaman kaybı. Oyunculukla senaryonun berbatliği kurtulmuyor
    Samet Yalcın
    Samet Yalcın

10 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Kıvanç oynadığına göre güzeldir heralde ben anlamamışımdır... 1 saat 45 dakikam boşa gitmemiştir :(
    Özlem Yılmaz
    Özlem Yılmaz

10 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Adam 25 yıl beklemiş bi açıklama için alamamış. Ben de 1 saat 45 dk bekledim . Bomboş dialoğ yok konu yok . Fragmanı izlemeniz yeterli. 1 soru beni 25 yıl neden aramadın ve cvp yok . ..
    Asli Solay
    Asli Solay

9 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Çocuğu neden bıraktığını ogrenseydik ya da ne bileyim yatılı okulda kivancin yaşadıklarını. Aldığı davalardan birini bile anlatsaydi olurdu. Bir filmde hiç mi amaç olmaz. Türkü söyleye söyleye, geze geze ölen baba, ardından hiç birsey anlamayan oğul ve seyirci.
    İzlemeye değmez. Zaman kaybi
    first lady
    first lady

9 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Psikolojik derinliği olan,çok iyi oyuncularla harmanlanmış harika bir film.Ben çok beğendim.Cok feyiz alarakta izledim... Ustaların emeklerine sağlık.
    Ekrem Sami
    Ekrem Sami

9 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Kadroya güvenip hayal kırıklığına uğradığımız bir yapım daha. Amaç neydi, konu neydi, sonu nereye bağlandı, biz bunu niye izledik ? Vasat...
    Bilgehan Plt
    Bilgehan Plt

9 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Bu hikayenin bu haliyle film olması için hiç bir gerekçe yok. Bir buçuk saat boyunca ne bir diyalog ne bir çarpıcı olay hiçbir gelişme olmaksızın akıp giden bir senayo. Açıkçası kitapan devşirme bir senaryo ile kapağa Kıvanç Tatlıtuğ'un fotoğrafını koyarak Netflix seyirciye olta atıyor. Düşen seyircilerde bizim gibi aceba ne olacak diye bekliyor hiçbirşey olmadan film bitip gidiyor. Netflix "abonelerimiz bir defa izlerse yeter" demiş bu filmde. Ama gerçek şu ki böyle filmler bir kez izlenir Erşan Kuneri hergün. Netflix Seyircileri platformda tutmak istiyorsa bu tarz bir kez izlenebilecek film ve dizilerden biran önce vazgeçmeli.
    Oje Dünyamız
    Oje Dünyamız

8 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar yorumum en üstte gözükmesi için 5 yıldız verdim kocam için 1 45 saatimi boşa harcadım çok kötü bir filmdi kıvanç Tatlıtuğ a hiç yakışmayan bir film olmuş yani demem o ki çok boş boşş bir film film komple arabada geçiyor arabada uyuyp arabada kalkıyorlar dedim bu kesin araba reklamı falan olmalı ... Evet yanii izlemeyin Arkadaşlar izlemeyin .
    Sultan Akdeniz
    Sultan Akdeniz

8 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Yani açıkçası Kıvanç Tatlıtuğ olunca bir oyunculuk bekliyor insan.
    Bunu herkes oynayabilirdi.Heralde izlensin diye Kivanc beyi seçmişler.
    Baba'dan yarası olanlar için yine anlamlı bir film diyebiliriz.Ama olmayanlar için daha da saçma bir film.
    Kıvanç öldüğünde bir aglasaydin ya 🤣Kuzey güneyde Ali öldüğünde daha gerçekçi bir oyunciluk vardı 🤣bir onu bekledim yada dedim belki saz çalar sonda oda olmadı.Yinede ben 10 üzerinden 4 beğendim.
    ALPER TUZCU
    ALPER TUZCU

6 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    İzledim-İzledim hiç birşey anlamadım saçma sapan bir film olmuş film bitti eee dedim ne oldu şimdi boş.....1.45 dk. gitti...
    Hacı Kovancı
    Hacı Kovancı

5 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Ortaya atılan senaryo çok iyi denilerek başlanmış ama bir şeyler ters gitmiş istenilen olmamış ama dijital plartform yayınlayalım olsun bitsin gibi şeyler çağrıştırdı. Ünlü bir oyuncu var diye kimse kendini zorlamasın ucuz yapımlardan farkı yok .
    Kübra Yilmaz Gündüzay
    Kübra Yilmaz Gündüzay

4 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Çok boş geçti film yollarda diyalog yok çok fazla sade yarıda bıraktım daha fazla izliyemedim ilk defa Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı bir filmi izlemedim
    Suat Koca
    Suat Koca

4 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımın bir buçuk saatini çalan, hiç bir şey anlatmayan, Kıvanç Tatlıtuğ'un kalitesine yakışmayan bir filmdi. Kendince Alevi kültürünü yansıtmayi amaçlayan filmde hiç bir derinlik yoktu hiç beğenmedim.
    nesrin özdoğan şahin
    nesrin özdoğan şahin

3 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Beğendim hatta uzun bir aradan sonra tam anlamıyla Türk filmi izledim diyebilirim.Oyuncularin hepsi gayet başarılı.İzlemenize değecek bir yapıt.Emeklerinize sağlık.