Büsra A.
18 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Filmi vizyonda eşimle birlikteyken izlemiştik çıktık sessizce arabaya bindik eve döndük konuşamadık konuşsak yol ortasında zırıl zırıl ağlayacağız öyle ağır geldi ki hele o sondaki gerçek fotoğraf zaten filmde yeterince ağlamışız 15 yaşında küçücük bir çocuk parasızlık babasızlık bunca şeyin içinde kalbinde kocaman bir vatan sevgisi filmi beğenmeyenler de ondan beğenmemişlerdir zaten vatan sevgisi ne demek bilmedikleri için
Maalesef daha şimdi izledim filmi. O kadar ağladım ki halen ağlıyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Filmi beğenmeyen kişilerin yorumlarını okudum az önce. Hangi kafayı yaşadıklarını merak ediyorum. Vatanı için ömrünü harcamış bir asker ve henüz 15 yaşında gencecik bir genç şehit olmuş vatan için. Daha ne bekliyordunuz anlamis değilim.
Bence filmin anlatmak istediği şey güzel ama film de ne alaka dediğim sahneler oldu yinede filmi beğendim daha iyi de olabilirdi son sahne çok güzeldi filme puanım 10/7