Aamir Khan
1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Oyuncuların hatrına güzelleşen bi film çocuk aşırı şımarık ve gıcık. Onun dışında eğlenceli tatlı bi filmdi. Ters köşesi iyiydi tahmin edilemez bişeydi bu açıdan kurtardı ama finaldeki dramı yeterli bulamadım ayrıca çocuğun baştaki karakteri ile sondaki karakteri alakasızdı normalde çocuğun tepkileri çok daha farklı olmalıydı neyse izlenir kötü değildi ortalama bi film.
ölümcül hasta kadın ve çocuğun hikayesi denebilir.. Konu basit ve sıradan gibi ama iyi işlemişler. Sürükleyicilik oyunculuk ki ufak çocuklar hep bir risktir bence burada tutmuş başarılı. İyi bir türk aşk filmi diyebilirim
This film is wonderful. Full of emotional, so heartbreaking and also well player. I recommend it to every one who know what is art. You will be enjoy asli enver acting.
Baya iyi bi seneryo hakan bonomoyu tebrik ediyorum tabiki kadroda herkes eksiksiz oynamış o ufaklık çoğu ünlüden daha iyi bi oyunculuk sergilemiş vallahi helal olsun güzel film
Yanı kötü yorum yapanlar neye göre yaptı anlamıyorum. Eğlenceli sürükleyici boğazın düğüm dugum olduğu ve şaşırtıcı bir film. Oyunculuklar harika yaşamışlar. İzleyin arkadaşlar asla zaman kaybı falan değil. Hatta bir sahnesinde çok ağladım.
sırf film çekmek için çekilmiş dram diye de ağlanacak bir kaç sahne yapılmış ..Filmden aklımda kalan tek şey Mirkelam şarkısı (''sonra izlesem izlediğime üzülsem'' )
Filmin konusu çok iyi film boyunca sıkıldım diyenler duygusuz insanlar olabilir ancak gayet güzel ve konusu hoş bir film sadece sonu daha güzel olabilirdi diye yorumladım ona rağmen izlenilmesi gereken bir film
Ölmek üzere olan bir annenin aşk hayatı konulu bir haftada çekilmiş gibi izlerken kliselere bogulacaginiz Netflix Türkiye yapımı 12-15 yaşın izleyebileceği sığlıkta bir film benceeeeeeeee. Böyle filmleri kim niye yazıyor cooook merak ediyorum.